Sănătate STOMATOLOGIE

Cea mai performantă metodă de reconstrucție dentară, disponibilă în Craiova

Pacienții craioveni care au probleme dentare pot să beneficieze de cele mai bune materiale și tehnici medicale folosite în acest moment la nivel mondial.
Medicii stomatologi și tehnicienii dentari de la clinica DENTALINE rezolvă problemele dentare cu ajutorul celei mai precise, inovative și moderne metode de reconstituire dentară, la nivel mondial-tehnologia CAD-CAM.

Autor: ANA-MARIA PREDILĂ

 

 

Foarte des utilizată în medicina dentară din Statele Unite ale Americii și Germania, tehnologia CAD-CAM este disponibilă și în clinica DENTALINE din Craiova. Tehnologia digitală CAD-CAM, disponibilă în clinica de stomatologie DENTALINE din Craiova, care are integrat și un laborator performant de tehnică dentară.

  • Denumirea acestei tehnologii poate fi asociată restaurărilor protetice obținute prin tehnologie de frezare. Numele sistemului este alcătuit din inițialele cuvintelor ce denumesc procesele realizate de acesta: CAD (computer aided design) care înseamnă modelarea cu ajutorul computerului și CAM (computer aided manufacturing) indică manufacturare cu ajutorul computerului. 

Lucrări protetice din zirconiu, realizate rapid, estetic și sigur

„Tehnologia digitală înseamnă accesul la mai multe tipuri de materiale, la care prin tehnica analogă nu aveam acces. Mă refer aici, ca prim exemplu, la zirconiu. Lucrările de zirconiu se poate face numai prin tehnică digitală, altfel este multă pierdere de timp și nu poți să ții pasul cu tot ce apare nou”, spune Lucian Drăghici, tehnician dentar Dentaline.

Lucrările protetice din zirconiu realizate cu ajutorul sistemului CAD/CAM sunt realizate rapid, iar proiectul lucrării rămâne salvat și se poate reveni la el ori de câte ori este nevoie, dacă pacientul are nevoie.

„Materialele pe care le folosim sunt cele mai bune din lume, la ora actuală”

Cu ajutorul sistemului CAD-CAM și priceperea tehnicianului dentar, pacienții craioveni se pot bucura de aceeași calitate a lucrărilor dentare ca cei din Germania sau America.

„Materialele pe care le folosim sunt cele mai bune din lume, la ora actuală. Această tehnologie ne ajută chiar și în terapia pe implante unde trebuie să aduci o funcționalitate și o estetică corespunzătoare. Pe lângă lucrările clasice pe care le făceam pe implante cu bonturile metalice acum putem să aducem un plus din punct de vedere estetic pentru că putem face și personalizarea bontului, nu numai a dintelui, a coroanei.

Este extrem de folositor mai ales pentru zona frontală unde întâlnim probleme legate de nivelul și forma gingiei. Pentru o estetică corespunzătoare trebuie să ținem cont de toate acestea”, spune dr. stomatolog Emma Drăghici.

 Contact Dentaline:

  • Adresa: Str. Bibescu, nr.54, Craiova
  • Tel: 0754 752 866/ 0745 628 541

Articole recente

ÎNVINGEM HEPATITA. Prevenția te poate salva de moarte. Hepatita se poate preveni și trata la timp

Redactor

Investigații gratuite pentru depistarea cancerului, în satele din Oltenia. Lista localităților

Redactor

Scapă definitiv de papiloame – Electrocauterizarea, soluția dermatologică ideală

Redactor

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.