Advertoriale Sănătate

Apă de calitate în gospodăriile doljene

Asigurarea unui grad mai bun al sănătății publice este urmărită de administrația PSD și prin investiții în extinderea sistemelor moderne de alimentare cu apă potabilă a localităților din Dolj.

Publicitate electorală

Consiliul Județean Dolj este inițiatorul Master planului pentru apă și canalizare, o strategie pe termen lung care, într-o primă etapă, a condus la realizarea de rețele și aducțiuni de apă în 12 localități, printre care și toate cele urbane. Investițiile au fost derulate prin 3 proiecte succesive, în valoare cumulată de peste 230 de milioane de euro, toate cu finanțare europeană.   

În prezent, CJ Dolj este implicat, alături de Primăria Municipiului Craiova și de Compania de Apă Oltenia, în implementarea unui nou demers cu fonduri europene, în sumă totală de aproape 450 de milioane de euro, care vizează extinderea sistemelor de alimentare cu apă și de canalizare în 22 de localități: municipiile Craiova, Băilești și Calafat, orașele Bechet și Dăbuleni, comunele Breasta, Bucovăț, Călărași, Cârcea, Cerăt, Coțofenii din Dos, Ghercești, Ișalnița, Maglavit, Malu Mare, Mischii, Ostroveni, Piscu Vechi, Plenița, Poiana Mare, Rast, Șimnicu de Sus. Tot în cadrul acestui proiect de proporții, inițiat de primarul Lia Olguța Vasilescu, va fi realizat firul II de aducțiune de la Isvarna, care va alimenta cu apă de izvor localitățile Craiova, Filiași, Almăj, Brădești, Coțofenii din Față, Ișalnița și Şimnicu de Sus.

Articole recente

ÎNVINGEM HEPATITA. Prevenția te poate salva de moarte. Hepatita se poate preveni și trata la timp

Redactor

Investigații gratuite pentru depistarea cancerului, în satele din Oltenia. Lista localităților

Redactor

Scapă definitiv de papiloame – Electrocauterizarea, soluția dermatologică ideală

Redactor

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.