Prezentare de uniforme medicale MEDTEHNICA, unică în România

Pentru prima dată în România are loc o prezentare de uniforme medicale, în cadrul unui festival de modă. Este vorba de FESTIVALUL DE MODĂ Miss Royal Models ROMÂNIA, organizat la Craiova de Royal Models Agency, în parteneriat cu Electroputere Parc, mâine, 5 Septembrie 2020, începând cu ora 18:30. 

În cadrul evenimentului, MEDTEHNICA va pune în scenă o colecție deosebită de 20 de uniforme medicale pentru femei și bărbați.

Este vorba de colecția WONDER WINK, care oferă echipamente medicale pentru bărbați și femei, oferind confortul, flexibilitatea și design-ul de care are nevoie fiecare cadru medical, pentru a face muncă să pară mai ușoară. Ghidul NurseTogether a nominalizat WonderWink că fiind Numărul 1 în modă și funcționalitate cu accente surprinzător de bine finisate. Vorbim de uniforme medicale realizate din materiale de calitate, dar care au și un design ce te face să uiți de senzația apăsătoare din spital. 

 

Uniformele MEDTEHNICA sunt potrivite pentru orice profesionist din domeniul medical, fie că lucrează în spital, clinică, cabinet medical, cabinet stomatologic, cămin de îngrijire sau unitate de specialitate.

WonderWink și MEDTHENICA propun o colecție care se potrivește stilului fiecărui medic sau asistent medical, fără a compromite confortul.

See Also

Cine este MEDTEHNICA

MEDTEHNICA furnizează centrelor medicale, spitalelor publice sau private,  celor mai noi tehnologii din domeniul sănătății (aparatură medicală, mobilier medical, instrumentar, consumabile medicale, produse ortopedice, uniforme medicale) oferind astfel clienților săi soluții complexe pentru diagnosticarea timpurie și prevenția bolilor și pentru îmbunătățirea calității vieții și tratarea pacienților. 

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

COPYRIGHT 2021 Creat de WEB GRYG DESIGN. Toate drepturile rezervate.

Scroll To Top