Ateliere de realizare film, gratuite, pentru tinerii craioveni

Faceți o producție cu echipa V-YOUth și câștigați Festivalul Internațional de Film din Craiova! Un grup de voluntari internaționali organizează ateliere de filmare gratuite și un festival de film, pentru a promova solidaritatea în rândul tineretului din Craiova. Este vorba de echipa V-YOUth, care crede credem că poveștile sunt un instrument puternic pentru comunitate, pentru adaptare și schimbare. „Hai să le spunem împreună”, este îndemnul lor.

Ce câștigi dacă te alături:

  • Înveți povestirea și compoziția;
  • exersezi abilități de regie;
  • folosești camere profesionale;
  • editezi cu software-uri profesionale;
  • proiectezi filmul produs într-un festival internațional de film.
„Cu noi veți obține instrumentele esențiale pentru a deveni regizorul propriului film și  cine știe poate vei fi următorul Tarantino. În plus, veți obține un certificat de competențe de realizare de filme”, spun voluntarii proiectului.

Evenimentul final al acestui proiect este Craiova International Film Festival (CIFF), care va avea loc pe 11 septembrie.

„Ca parte a atelierelor noastre, scurtmetrajele sau producțiile GIF vor intra în competiție și vor fi proiectate în CIFF și voi veți fi eligibili pentru V-YOUth Award. Faceți tot posibilul, exprimați-vă viziunea și câștigați unul dintre cele trei premii pe care le oferim (sau toate)”, spune reprezentanții V-YOUth

În ce constau premiile

  • Cel mai bun scurtmetraj va câștiga o trusă profesională de film;
  • Cel mai bun GIF va câștiga un kit profesional de filmare;
  • Cea mai bună producție de student/elev va câștiga un kit de filmare pentru începători;
  • Premiul V-YOUth – vei câștiga un curs de realizare de filme în limba română. Și chiar mai mult! Producția ta va fi proiectată în festivalul de film, vei deveni cunoscut.
„CIFF este oportunitatea voastră de a vă transmite gândurile despre solidaritate. Toate producțiile participante trebuie să fie conectate cu valori de solidaritate. Pandemia ne arată o mulțime de exemple bune de solidaritate: din partea lucrătorilor din sănătate care fac ore în plus în condiții grele, arta mergând online cu acces liber, profesorii voștri care lucrează de acasă, tu purtând o mască pentru a-ți proteja comunitatea. Și multe,multe alte exemple! Suntem siguri că aveți ceva de spus. Folosiți platforma noastră pentru a vă împărtăși punctul de vedere unic. Deci, ce mai așteptați? Participă cu noi, regizează-ți filmul și încearcă să câștigi toate premiile” este îndemnul celor de la V-YOUth.
Pentru detalii puteți consulta site-ul: www.craiovaiff.com sau Instagram @ vyouth2020

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

COPYRIGHT 2021 Creat de WEB GRYG DESIGN. Toate drepturile rezervate.

Scroll To Top