Advertoriale Sănătate

Fructe și legume la un telefon distanță. Un tânăr craiovean aduce porții de sănătate la ușa casei tale

Fructele și legumele sunt baza unei vieți sănătoase, iar beneficiile consumului nu se limitează doar la sănătatea fizică. Găsim tot timpul scuze atunci când vine vorba de adoptarea unui stil de viață sănătos. Un tânăr craiovean ne vine cu soluția perfectă: livrare de fructe și legume proaspete, la domiciliu. APROZAR LA STRADĂ îți aduce porția de sănătate, acasă, dar și la birou.

Redacția Media10

 

 

Lipsa timpului și banilor sunt principalele probleme de care se plâng pacienții atunci când ajung în fața medicului, care le atrage atenția că stilul de viață pe care îl a dus la apariția bolii. Există însă soluții și pentru cei care nu au timp să meargă prin magazine și piață să facă aprovizionarea pentru un meniu sănătos sau pentru cei care petrec mult timp la birou și s-au săturat să mănânce covrigi și produse de patiserie.

APROZAR LA STRADĂ livrează fructe și legume la domiciliu. Tânărul craiovean Ștefăniță Jega este cel care a pus bazele acestei afaceri prin care transportă coșuri cu legume și fructe până la ușa clienților. Ideea a pus-o în practică în urmă cu ceva timp, iar metoda s-a dovedit surprinzător de eficientă.

„Mi-am dorit să le ofer craiovenilor care sunt extrem de ocupați o soluție prin care să aibă mereu în bucătărie legume și fructe proaspete. Deși am început activitatea recent, avem clienți care comandă zilnic, li se pare comod ca atunci când vin de la serviciu să aibă deja cumpărăturile făcute. Sunt și oameni mai în vârstă care se deplasează mai greu și apelează la noi”, spune Ștefăniță Jega.

Tânărul livrează marfă proaspătă, în cea mai mare parte cultivată în România: dovlecel românesc, cartofi românești, roșii roze, lunguiețe, normale, ardei Bianca, morcovi și nu numai. Tot ce trebuie să faci este să dai un telefon la numărul: 0761 234 640.

„Ne axăm pe tot ce este de sezon și se poate lua de la oamenii care cultivă la țară, fără multe îngrăşăminte. Ne dorim să le livrăm oamenilor legume și fructe sănătoase și în același timp să susținem cultivatorii din zonă care muncesc mult și scot producții bune”, adaugă Ștefăniță Jega.

Mănâncă sănătos la birou. Alege abonamentul Caserola cu fructe la birou

APROZAR LA STRADĂ  te ajută să mănânci sănătos și la birou. În loc de covrigi și produse de patiserie îți poți comanda o caserolă de fructe. Poți comanda câte o caserolă sau alege un abonament care presupune livrarea de 20 de caserole pe lună la prețul de 220 de lei/lunar. Caserola conține șase tipuri de fructe tăiate cubulețe.

Totodată, poți alege și sucurile de fructe și limonada 100% naturale produse de echipa APROZAR LA STRADĂ .

  • Orice comandă se face telefonic și se livrează a doua zi.
  • Comanda minimă pentru livrare gratuită la domiciliu este de 70 de lei.
Legumele și fructele se pot cumpăra și direct din magazinul APROZAR LA STRADĂ 
 situat pe strada Nanterre, nr.59

Articole recente

Maternitatea Spitalului Filantropia se deschide de mâine

Predila Ana Maria

Peste 75 milioane de euro din fonduri europene, accesate de Primăria Craiova pentru îmbunătățirea transportului public

Predila Ana Maria

Spitalul „Filantropia” Craiova se redeschide în câteva zile: „Sper să fie redeschis la începutul săptămânii viitoare, cel târziu”

Predila Ana Maria

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.