Asistentă șefă de la Căminului de Bătrâni Craiova diagnosticată cu COVID-19

O asistentă șefă de la Căminului pentru Persoane Vârstnice Craiova de stat, de lângă Spitalul Județean de Urgență Craiova, a fost diagnosticată cu coronavirus. Cinci noi cazuri de COVID-19 au fost raportat în județul Dolj, în ultimele 24 de ore, bilanțul ajungând astfel la 140 de persoane infectate cu coronavirus.

Angajata Centrului venise de acasă, sâmbătă, după cele 14 zile de izolare la domiciliu. Conform protocolului, acesteia și colegilor care intraseră în tură le-au fost făcute testele pentru COVID-19. Duminică, rezultatul a demonostrat, doar în cazul acesteia, că este infectată cu coronavirus. Femeia a fost internată în spital, iar în cadrul centrului au fost luate măsuri corespunzătoare.

Vârstnicii sunt verificați, din punct de vedere medical, din două în două ore, a spus managerul Căminului, o nouă testare în rândul personalului urmând a fi făcută după șapte zile, potrivit protocolului existent. La nivelul județului Dolj sunt raportate 145 de cazuri de COVID-19, cinci în ultimele 24 de ore.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

SJU Slatina a fost dotat cu cinci ventilatoare mecanice extrem de necesare

Next Post

Cum vor funcționa spitalele non-COVID după 15 mai

Related Posts
Verified by MonsterInsights