Un angajat al DGASPC Dolj, depistat cu coronavirus

Un angajat al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dolj a fost depistat ca fiind infectat cu noul coronavirus.
Potrivit reprezentanților DSP Dolj, angajatul în cauză a intrat în contact cu o altă persoană confimată pozitiv cu COVID-19, lucru constatat în urma unei anchete epidemiologice.
Conform legii, în această situație a fost demarată anchetă epidemiologică la nivelul insituției, urmând a se lua măsurile ce se impun în funcție de rezultat. Până miercuri, în județul Dolj au fost raportate 116 cazuri de COVID-19, potrivit DSP Dolj.

UPDATE ora 15:14 

 

Este vorba de o angajată a DGASPC Dolj care este contact direct al polițistului diagnosticat cu noul coronavirus, conform reprezentanților Prefecturii Dolj. 

Ca urmare a anchetei epidemiologice din cadrul DGASPC Dolj, s-a stabilit că din cele șapte persoane care lucrează în același birou cu persoana diagnosticată, trei au intrat în contact direct cu aceasta.

Prin urmare, cei trei angajați au intrat în izolare la domiciliu, fiind monitorizați zilnic de medicii de familie.

Totodată, conducerea DGASPC Dolj în colaborare cu reprezentanții DSP Dolj, au stabilit ca 323 persoane care sunt în izolare la locul de muncă, în centrele rezidențiale, să fie testate cu ajutorul medicilor din cadrul unității și care au fost instruiți în acest sens de specialiștii epidemiologi. De asemenea, în data de 9 mai, alte peste 300 de persoane din cadrul DGASPC Dolj, care urmează a intra în izolare la locul de muncă, vor fi testate pentru SARS-COV2.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Contractul de finanțare pentru construirea Spitalului Regional Craiova a fost semnat

Next Post

O pacientă cu COVID-19 s-a sinucis noaptea trecută în spital

Related Posts
Verified by MonsterInsights