Poartă dezinfectantă montată la spitalul MaDonna Maria. Protecție și siguranță, pentru mămici și bebeluși

Siguranța femeilor însărcinate și bebelușilor este prioritate pentru echipa spitalului privat MaDonna Maria din Craiova, singurul spital privat de obstetrică-ginecologie din sud-vestul țării, acreditat și clasificat de Ministerul Sănătății și ANMCS la cele mai înalte standard. De la declanșarea pandemiei de coronavirus, reprezentanții unității medicale au luat toate măsurile de protecție, astfel încât viitoarele mămici și echipa medical să fie în siguranță maximă.
Pe lângă toate celelalte sisteme de sterilizare, acum, la intrarea în spital a fost montată o Poartă tip Stargate dezinfectantă. Mai exact, vorbim de un sistem care omoară instantaneu bacteriile și virușii, până ca cineva să intre în unitatea medicală. Astfel, viitoarele mămici se pot adresa cu încredere cadrelor medicale cu experiență și rezultate extraordinare.

 Autor: Ana-Maria Predilă

 

 

 

Echipa spitalului privat MaDonna Maria rămâne alături de mămici și ia toate măsurile, pentru a le oferi cele mai bune condiții în care să se bucure fără nici o constrângere de cel mai frumos moment al vieții lor. 

De la declanșarea pandemiei de coronavirus, reprezentanții spitalului au luat toate măsurile de protecție, astfel încât la mai bine de o lună, de când ne confruntăm cu cazuri de coronavirus, la MaDonna Maria nu a fost nici o problemă, femeile merg în siguranță la medic, iar nașterile au loc într-un mediu steril și de maximă protecție, pentru mama și copil.

Spitalul MaDonna Maria este singura instituție medicală din sud-vestul țării ce a pus în aplicare, încă de la momentul inaugurării, din anul 2011, serviciul de sterilizare a aerului cu ultraviolete și ventilare forțată. Acum, a fost achiziționată și montată la intrarea în unitatea medicală și o Poartă tip Stargate dezinfectantă, care constă într-un tunel dezinfectant special cu ultraviolete ce înglobează atât un sistem pulverizator de substanțe dezinfectante, cât și un covor special antibacterian încorporat. În plus, acest sistem desprins parcă din filmele SF, la fiecare activare a senzorului de mișcare atunci când detectează prezența unei persoane, face și termometrizarea automată. Temperatura corporală este măsurată cu cea mai mare acuratețe și înregistrată. 

„Sistemul dezinfectant unic are triplă acțiune. Vorbim, deci, de o triplă dezinfecție. Agentul folosit este pulverizat pe haine, pe mâini, pe corp, iar tălpile încălțămintei sunt curățate de un covor special îmbibat. În sistem acționează și o rază de ultraviolete, care omoară instantaneu bacteriile și virușii. Un alt aspect extraordinar este că noul nostru sistem va fi prevăzut cu senzori de mișcare. În acest fel, fiecare persoană, înainte de a intra în spitalul nostru, va fi complet dezinfectată și sterilizată”, explică Alexandra Preda, managerul Spitalului MaDonna Maria.

Spitalul MaDonna Maria este locul unde unde mii de femei au găsit, de-a lungul anilor, medici profesioniștii care le-au ajutat să aducă pe lume copii sănătoși, se bucure cu adevărat de cel mai frumos moment din viața lor, să scape de griji, emoții, să se simtă în siguranță și atent îngrijite.

În toți cei nouă ani de când există pe piața serviciilor medicale, procentajul de transfer de la Spitalul MaDonna Maria către oricare altă instituție spitalicească a fost sub 0,01%.

Mai mult decât atât, aici nu fost depistate niciodată infecții nosocomiale. În spatele acestor rezultate stau ore de muncă, atenție, investiție. Nici un detaliu nu este trecut cu vederea, iar exigența managerială este maximă, mai ales în această perioadă. De aceea, încă de la intrarea în spital sunt luate toate măsurile de protecție și siguranță.

Str. Constantin Brâncuşi nr.8, Craiova, Dolj

Telefon: 0351.442.574 / 0734.419.989

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Ambulatoriul Spitalului „Filantropia” va fi renovat și dotat cu aparatură de ultimă generație

Next Post

Asistentă de la clinica de Oncologie a SCJU Craiova, infectată cu coronavirus

Related Posts
Verified by MonsterInsights