Scapă sănătos și rapid de kilogramele în plus cu nutriționistul Natur House Slobozia

Problema kilogramelor în plus este chinuitoare. Mulți dintre cei care se află în această situație se simt respinși, nu mai au încredere în ei, ajung să se retragă și să sufere de depresie. Mai bine de jumătate dintre români sunt supraponderali sau obezi. Statisticile arată că România ocupă locul trei în Europa în clasamentul supraponderalilor. Dacă vrei să scapi de câteva kilograme în plus, să renunți la obiceiurile alimentare greșite, să îți rezolvi problemele de sănătate, un specialist în nutriție te poate ajuta în toate aceste privințe. La Natur House Slobozia, Geta Dumitrașcu, specialist în nutriție, poate să îți ofere consiliere și recomandări nutriționale în funcție de nevoile tale specifice. 
Într-un interviu nutriționistul Geta Dumitrașcu ne spune cum ajută persoanele care îi solicită ajutorul să scape de kg în plus, care sunt regulile unui stil de viață sănătos și ce rezultate a obținut alături de cei care au ales Natur House Slobozia. 

Media10: Tot mai mulți oameni suferă de diferite boli din cauza alimentației nepotrivite. Care sunt cele mai frecvente greșeli alimentare pe care le întâlniți la cei care vă cer sprijinul la Natur House Slobozia?

Geta Dumitrașcu: Consumul unei alimentații nesănătoase este cauza principală. Aici mă refer la alimentația de tip fast-food, dulciuri, băuturi carbogazoase, grăsimi și alimente procesate, chips-uri, produse de patiserie. Consumate în exces toate acestea pot afecta organismul și în timp pot duce la declanșarea multor afecțiuni. 

Media10: Care sunt principiile după care dvs. la Natur House Slobozia ghidați o dietă alimentară?

Geta Dumitrașcu: O alimentație sănătoasă are la bază un consum ridicat de fructe și legume, cereale integrale, grăsimi sănătoase și carne slabă. Este important să evităm consumul de alimente procesate, zahăr sare și grăsimi de preferat că alimentele să fie consumate în stare crudă, fierte sau coapte, nu prăjite. Stilul de viață sănătos presupune un consum redus de alcool și băuturi carbogazoase, consumul de apă este necesar pentru funcționarea în condiții optime a organismului și pentru eliminarea toxinelor. Este recomandat să avem trei mese principale și două gustări într-o zi, dar și activitate fizică. De asemena, este extrem de important ca persoana să învețe să asocieze corect alimentele. 

Slăbești sănătos și fără să simți senzația de foame

Media10: Cum se desfăşoară prima întâlnire pacient-nutriţionist?

Geta Dumitrașcu: În prima faza se face o anamneză a pacientului apoi urmează cântărirea și măsurarea metabolismului bazal. În funcție de metabolismul bazal și de intoleranțele alimentare (dacă există) i se face pacientului o dietă însoțită de un detoxifiant. Persoana este monitorizată săptămânal, încurajată, iar dieta este personalizată în funcție de evoluția fiecăruia. 

Media10: Multe persoane susţin că, după ce au renunţat la diete, s-au îngrăşat mai mult. Cum reușiți să evitați acest lucru cu cei care vă cer sprijinul?

Geta Dumitrașcu: Se întâmplă lucrul acesta la persoanele care după ce au slăbit nu mai mențin principiile de baza ale unei alimentații sănătoase și încep să recurgă la vechile obiceiuri alimentare (mâncat haotic și alimente nocive).

„La Natur House Slobozia oamenii beneficiază de monitorizare săptămânală, diete personalizate și învățarea obiceiurilor alimentare corecte”

Media10: Ce riscuri îşi asumă persoanele care urmează diete găsite pe internet?

Geta Dumitrașcu: Efectul yo-yo, care înseamnă acumularea kilogramelor pierdute în urma unei diete, uneori chiar peste greutatea anterioară începerii regimului de slăbi.

Media10: Sunt mulți oameni care au probleme de greutate, dar încă nu au făcut pasul spre un nutriționist. Ce ar trebui să știe despre dvs și Natur House Slobozia?

Geta Dumitrașcu: La Natur House Slobozia oamenii au parte de monitorizare săptămânală, diete personalizate și învățarea obiceiurilor alimentare corecte. Rezultatele se văd din prima săptămâna. Procesul de pierdere a kilogramelor se face treptat pentru evitarea efectului yo-yo. Persoana care cere sprijinul nutriționistului este învățat și ajutat să adopte un stil de viață sănătos să mănânce toată viața corect, ceea ce este cel mai important. Foarte important este că cei care aleg ajutorul nutriționistului Natur House  Slobozia reușesc să slăbească fără să le fie foame. 

Media10: Nutriţionistul are teoretic rolul de a-şi învăţa pacientul cum să aibă un regim de viaţă sănătos, dar este necesar uneori că acesta să devină şi sprijin moral pentru a motiva?

Geta Dumitrașcu: Motivația și susținerea sunt foarte importantă pentru pacienții  noștri. Eu pun foarte mult accent pe susținerea morală și psihologică a celor care îmi solicită ajutorul, pe motivarea și încurajarea lor în lupta cu kilogramele, iar rezultatele sunt foarte bune. 

„Cele mai mari rezultate obținute sunt de minus 35 kg, 20 kg”

Media10: Care sunt cele mai mari rezultate pe care le-ați obținut până acum alături de cei care și-au dorit să slăbească?

Geta Dumitrașcu: Cele mai mari rezultate obținute sunt de minus 35 kg, 20 kg,15 kg. Sunt rezultate care au schimbat vieți, care au redat încrederea și sănătatea persoanelor care au ales să ceară ajutorul.    

                                                  

                                                                                              

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Post

Carte academică la GAUDEAMUS

Next Post

„Cumplita noapte”, spectacol studenţesc

Related Posts
Verified by MonsterInsights