Dermapen 4, cel mai avansat dispozitiv de microneedling la nivel mondial, la Prima Clinic

O piele sănătoasă și frumoasă are nevoie de o îngrijire de calitate. Provocarea este să nu te rătăceşti în mulţimea de produse care pretind că îţi oferă secretul tinereţii. De aceea, alegerea cea mai bună este să apelezi la un medic dermatolog. Problemele pielii, fie că este vorba de cicatrici, vergeturi sau riduri, pot fi acum rezolvate în cabinetul medicului dermatolog Prima Clinic cu ajutorul aparatelor medicale de ultimă generație. Este și cazul dispozitivului DERMAPEN 4, cel mai avansat dispozitiv de microneedling la nivel mondial, care acum se găsește și în cadrul clinicii Prima Clinic din Craiova. Dr. Alexandra Bocîrnea, ne spune în ce constă tratamentul.

AUTOR: ANA-MARIA PREDILĂ

Pielea este unul din cele mai sensibile organe ale corpului și unul dintre cele mai predispuse la afecțiuni. Totodată este cel mai mare organ al corpului și de cele mai multe ori, și cel mai ignorat când vine vorba de menținerea sănătății. Tratamentele dermatologice pot să transforme o piele cu probleme într-una luminoasă, sănătoasă și fără imperfecțiuni.

Dermapen 4 este lider detașat în tratamentul diverselor probleme ale pielii: cicatrici, pori dilatati, vergeturi, riduri, hiperpigmentări, fotoîmbătrânire, laxitatea pielii, uscăciunea pielii.

Ce este Dermapen 4

Dermapen 4 este un dispozitiv care se prezintă sub formă de stilou cu ace detașabile, de unică folosință, sterile, care vibrează diminuand senzațiile neplăcute. Tratamentul aduce rezultate de excepție atunci când este utilizat fie că terapie unică, fie în combinație cu alte terapii.

În ce constă tratamentul

Dr. Alexandra Bocîrnea, medic specialist dermatolog Prima Clinic spune că tratamentele cu Dermapen 4 constau în injectarea superficială, la nivelul pielii, de substanțe active: aminoacizi, enzime, vitamine, minerale sau extracte din plante.

„Spre deosebire de procedura clasică de mezoterapie, Dermapen 4 utilizează un sistem de 16 ace fine care crează 1920 de canale în piele pe secundă. Rezultatul este stimularea sintezei de colagen și elastina, mecanic prin inteparea pielii dar și crearea, de multiple canale permeabile pentru substanțele active aplicate pe piele în timpul procedurii”.

Dr. Alexandra Bocîrnea, medic specialist dermatolog Prima Clinic

Înainte de a începe tratamentul se aplică o cremă anestezică pentru a reduce disconfortul. Durata tratamentului este de aproximativ o oră.

„În funcție de adâncimea tratamentului perioada de refacerea a pielii este intre 24-72 ore (eritem si edem). În perioada de refacere se folosesc creme cicatrizante și creme cu factor de protecție solară, recomandate de medicul dermatolog”, spune dr. Alexandra Bocîrnea.

Când se văd rezultatele

De obicei, rezultatele sunt vizibile de la primul tratament, dar pentru a obține rezultate optime și de durată se recomandă efectuarea unui număr de patru-șase ședințe, la un interval de două-patru săptămâni și ședințe de întreținere a căror frecvență este stabilită de către medicul dermatolog. Chiar și după finalizarea sesiunilor de tratament Dermapen pielea va continua procesul de regenerare timp de șase – 12 luni și își va ameliora aspectul și textura, dacă se va respecta schema de îngrijire post-tratament recomandată de medicul dermatolog.

Dermapen se folosește pentru:

  • Reîntinerirea tenului – diminuează ridurile, conferă pielii elasticitate și suport;
  • Diminuarea petelor de la nivelul feței, cum ar fi melasma, lentigine sau modificări pigmentare postinflamatorii;
  • Îmbunătățirea aspectului cicatricelor postacnee, dar și postoperatorii sau de altă natură;
  • Îmbunătățirea aspectului vergeturilor.

Procedura nu este dureroasă

Tratamentul este nedureros și nu este necesară anestezie locală.

  • Procedura de înfrumusețare cu ajutorul dispozitivului Dermapen este disponibilă în cadrul clinicii Prima Clinic. Tot ce trebuie să faceți este să vă programați la numărul de telefon: 0351 184 825;
  • ALEXANDRA BOCÎRNEA, MEDIC SPECIALIST DERMATOLOG.
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Post

Vasile Cepoi, președintele ANMCS: „Incidenţa evenimentelor adverse asociate asistenţei medicale derminate de deficienţe de comunicare este destul de mare”

Next Post

Spitalul MaDonna Maria susține copiii să facă sport. „Trofeul MaDonna Maria”, turneu național de tenis

Related Posts
Verified by MonsterInsights