Conferință gratuită de parenting la Centrul Comercial Auchan Craiovița

Centrul Comercial Auchan Craiovița va fi pe 29 noiembrie, începând cu ora 17:00, scena Conferinței „Rolul părintelui la școală”. Prin această conferință, trei specialiști vor aduce în atenţia părinţilor detalii despre alimentaţia sănătoasă în rândul şcolarilor (dr. Iuliana Petrișor), valorile şi esenţa educaţiei prin metoda Espere (psiholog Irina Gruia) şi despre bunele practice ale Școlii Româno-Britanice din Craiova (fondator Cristina Catană Bucă).

Dr. Iuliana Petrișor este medic primar endocrinolog, specialist diabet și boli de nutriție la clinica Prima Clinic și mamă a trei copii.

„Hrana mult prea bogată în zaharuri şi grăsimi nocive şi sedentarismul sunt cauzele îmbolnăvirii copiilor. În cabinetele medicilor ajung lunar zeci de copii care au probleme de greutate, sunt predispuşi la boli cardiovasculare şi diabet. Părinţii au puterea să-i convingă pe copii să aibă o alimentaţie echilibrată şi o viață sănătoasă”, spune dr. Iuliana Petrișor. 

Despre educaţia medicală, citirea corectă a etichetelor, regulile alimentare de bază și răspunsuri la multe alte întrebări vom discuta marţi 29 octombrie, de la ora 17.00 cu dr. Iuliana Petrișor.

Irina Gruia este psihoterapeut, mamică a două fetițe frumoase, partenera lui Alex şi cea care vine să împărtăşească cu tine, atât din meseria de mamica, cât şi cea de profesionist, ce înseamnă  pentru copii scoala din punct de vedere psihoemoţional.

„Cred cu tărie că este mult mai important să previi decât să repari. Pe copii…nu facem experimente. Ei nu merită să suporte efectele necunoaşterii noastre. Ei merită tot ce este mai bun. Din prima clipă, a concepţiei”, spune Irina Gruia

Cristina Catană Bucă este fondatoarea Şcolii Româno Britanice unde învaţă peste 110 copii,  cea care face educaţie parentală şi dezvoltare personală a copiilor până la vârsta de 8 ani prin programele FastracKids.

„Şcoala nu este o întrecere pentru a vedea cine ştie mai bine să scrie, să citească sau să socotească. Este poate o fereastra în timp pentru a învăţa şi a modela mintea fiecărui copil, în ritmul său”, spune Cristina Catana Bucă.

Când copilul dumneavoastră îşi va începe cariera, probabil va lucra pe poziţii care nu s-au creat încă. Copilul dumneavoastră va trebui să gândească creativ pentru a avea succes într-o lume în continuă schimbare.Cum reușim să susținem și să încurajăm progresul copilului în anii şcolii discutăm cu Cristina Catana Bucă.

Conferinţa „Rolul părintelui la şcoala” vine în sprijinul părinţilor, pentru a aborda teme şi metode necesare unei educaţii pozitive, pentru a veni în final în sprijinul şcolii şi a dascălilor de a lucra la clasă cu copii cât mai echilibraţi.

Întâlnirea va fi sub forma unui dialog pentru a putea răspunde cât mai multor nevoi şi situaţii, pentru a găsii soluţii şi pentru ca părinţii să poată aplica practic ceea ce se discută.

Părinții sunt așteptați, marţi, 29 octombrie, de la ora 17.00 la Centrul Comercial Auchan Craioviţa. Participarea se face în limita a 40 de locuri, iar înscrierea se poate face aici: http://bit.ly/InscriereConferintaCraiovita

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Post

Dictum Dapibus Nam Massa Veni Tempus

Next Post

Cercetătorii OncoGen Timișoara, pași decisivi în obținerea unui vaccin personalizat împotriva cancerului

Related Posts
Verified by MonsterInsights