Se întâmplă la SJU Craiova. Au năpădit în curtea spitalului cu scaune și mașini

Un pacient internat la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Craiova a surprins, astăzi, câteva imagini din curtea unității medicale, în care se observă cum mai mulți cetățeni au fost lăsați să se „instaleze” în curtea spitalului și să o transforme, aproape, în propria grădină. Nemulțumit de ce vede, bolnavul care a și făcut imaginile publice spune că nu este normal ca astfel de situații să apară în curtea celei mai mari unități medicale din Oltenia, care are și un serviciu de pază. 

Nu este prima dată când pacienții, aparținătorii și, uneori, chiar cadrele medicale se plâng de faptul că anumite persoane sunt lăsate să pătrundă în incinta spitalului, deși nu ar trebui. De cele mai multe ori aceste situații duc la perturbarea activității medicale. Nu de puține ori, pacienții au sesizat presa asupra unor situații în care pe secții ajung vânzători ambulanți cu tot de felul de mărfuri sau că orele de vizită nu sunt respectate și de cei care știu cu să se „descurce” să ajungă în secția în care doresc. O situație similiară a avut loc și astăzi, când mai mulți oameni „s-au făcut confortabili” chiar în curtea spitalului. Oamenii au intrat în curtea unității medicale și s-au instalat chiar în spatele Clinicii de Cardiologie Intervențională și Chirurgie Cardiovasculară unde și-au întins scaune la soare. 

Au făcut din curtea spitalului, propria grădină, deși spitalul are pază

Pacienții nedumeriți se întreabă în curtea cărui spital european mai apar astfel de situații. Toate aceste lucruri se întâmplă, deși SCJU Craiova are un contract cu o firmă de pază, ce ar trebui să evite apariția unor astfel de situații. 

Media10 a sesizat conducerea spitalului și a cerut explicații pentru cele sesizate de pacienți, dar și soluții. Revenim cu detalii și măsurile luate de reprezentanții SJU Craiova. 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Post

Protest la Spitalul „Filantropia”Craiova. Cadrele medicale, nemulțumite de diminuarea sporurilor

Next Post

Vici Consequat Justo Enim Adipiscing Luctus Nullam Fringilla Pretium

Related Posts
Verified by MonsterInsights