Cumperi cel mai frumos ghiozdan și protejezi Planeta de poluare – Bebecoland

Mai sunt doar câteva zile și clopoțelul sună din nou. În magazine este agitație, copiii și părinții caută rechizitele de care au nevoie, dar și hainele cele mai frumose, comode și pe placul celor mici, care sunt la curent cu tot ce este nou. Dar cum ar fi dacă o mare parte din lista de cumpărături ar fi rezolvată printr-un click și alegerea unor produse unice, ecologice, diferite în comparație cu ce există în toate magazinele din oraș.
❇️Bebecoland, un brand craiovean unic, a pregătit pentru copiii de grădiniță și cei mai mari cele mai simpatice ghiozdane și rucsacuri, dar și dressuri, penare obiecte esențiale pentru prânz. Ghiozdanele sunt fabricate 50% din sticle PET reciclate, pentru a proteja planeta de poluare).

AUTOR: ANA-MARIA PREDILĂ

Dacă vrei ca începutul de an școlar să fie motivant pentru copilul tău alege să îi oferi cele mai frumoase și deosebite hăinuțe și rechizite. Cei mai buni prieteni animăluțe vin din toată lumea, sunt talentați, și sunt pregătiți pentru cele mai frumoase aventuri alături de micuțul tău. Sunt realizate cu multă dragoste și foarte multă atenție la fiecare detaliu. Ghiozdanele Affenzahn sunt confecționate, etic, cu simț de răspundere pentru planetă și pentru oameni, și sunt eco-friendly (sunt fabricate 50% din sticle PET reciclate, pentru a proteja planeta de poluare).

👨‍👨‍👧‍👦Bebecoland comercializează produsele online și întreaga colecție este disponibilă online pe www.bebecoland.ro.

Brandul craiovan Bebecoland are o poveste frumos și sănătoasă. Fiecare produs comercializata are în spatele său o poveste și prin achiziționarea lui ajutați la rezolvarea unor probleme ale comunității pentru că un procent din vânzări merge sper diverse cauze. Spre exemplu, ultima colecție de jucării de baie și dentiție H2Origami de la Oli&Carol este dedicată respectării faunei și a florei. Odată cu achiziționarea unei jucării, 10% din valoare merge la ORG. OCEANA, care este dedicată curățării oceanelor și îngrijirea biodiversității.

Colecția de păpuși organice MiniEcoBuds de la marca suedeză Rubens Barn, susține plantarea de copaci, la achiziționarea unei păpuși MiniEcoBuds o parte din bani merg către această cauză.

🔴Reprezentanții Bebecoland asigură livrare gratuită în Craiova, iar comenzile plasate până în ora 17:00 sunt livrate în aceeași zi

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Colesterolul, care sunt valorile normale și cum îl tratăm – dr. Cătălin Petrișor, Prima Clinic

Next Post

Transplant de organe – România și Republica Moldova vor colabora

Related Posts
Verified by MonsterInsights