Ecaterina Andronescu a fost demisă de la Ministerul Educației

sursă foto: cotidianul.ro

Ministrul Educației Ecaterina Andronescu a fost demisă, în urmă cu puțin timp, de prim-ministrul Viorica Dăncilă. Decizia a fost luată în urma afirmațiile făcute despre cazul de la Caracal. Într-o emisiune TV, Ecaterina Andronescu a spus că ea a fost educată să nu se urce în mașinile străinilor.

„Am decis să o demit astăzi pe doamna Ecaterina Andronescu din funcția de Ministru al Educației pentru declarațiile profund greșite făcute recent în cadrul unei emisiuni televizate. Sunt afirmații care arată lipsă de înțelegere – punctual, a cazului de la Caracal și, în general, a modului în care trebuie să ne protejăm copiii de răpiri, agresiuni, abuz și trafic de persoane – din partea doamnei Andronescu. Este o atitudine lipsită de responsabilitate, care nu reflectă poziția Guvernului și care nu îmi doresc să devină asimilată cu Executivul pe care îl conduc”, a scris Viorica Dăncilă pe contul de Facebook.

Ecaterina Andronescu a declarat pentru Digi24 că ceea ce a vrut să supună a fost că faptul că școala trebuie să educe copiii și în acest sens de a alege cu cine urcă în mașină. 

Ministrul interimar va fi Daniel Breaz.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Școală de vară gratuită pentru tineri în Vama Veche. Condiții de participare

Next Post

Ce citim în vacanţă? Recomandări pentru cei mici şi cei mai mari

Related Posts
Verified by MonsterInsights