Știri

Cea mai mare medie de admitere la liceu, din țară, la C.N. „Frații Buzești” Craiova

Colegiul Național „Frații Buzești” din Craiova înregistrează noi performanțe. După ce la examenul de bacalaureat două dintre elevele acestui colegiu au fost singurele din județ care au obținut media 10, acum colegiul se mândrește cu cea mai mare medie de intrare la liceu. Mai exact, la clasa de Științe ale Naturii, ultima medie de admitere este 9,91.

„Este rezultatul unor eforturi susținute de copii, profesori, părinți. Copiii și părinții au încredere în această instituție de învățământ pentru că au văzut că avem rezultate foarte bune și că absolvenții noștri ajung în universități de top și reușesc să se acomodeze în orice domeniu, să aibă rezultate remarcabile. Cei mai mulți se îndreaptă către facultățile de Medicină, Informatică, Economie, iar cei care nu găsesc în țară specializările care îi interesează, cum ar fi biologie moleculară, pleacă în străinătate să continue studiile”, a declarat Carmen Ștefănescu, directorul  C.N. „Frații Buzești”. 

Ultima medie de admitere la C.N. „Frații Buzești” din acest an este 9,21 la profilul Științe Sociale. 

 

Articole recente

Lecția britanică pentru educatorii din România: Conferința de Educație Timpurie 2019 Tehnologie și dezvoltarea inteligenței matematice

Redactia Media10

Tendinţe în tehnologie şi planuri de carieră pentru studenții UCV

Redactia Media10

Digitalizare și politici educaționale europene comune

Redactia Media10

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.