CSS Craiova, pe locul doi la Festivalul de Minibaschet

Staţiunea Costineşti a devenit în această vară capitala baschetului juvenil românesc, adunând câteva sute de echipe la Festivalul de BabyBaschet şi MiniBaschet.

La competiţie au participat şi echipe din Craiova, iar fetele de la Clubul Sportiv Şcolar (CSS) din Bănie au reuşit performanţa de a se clasa pe locul doi la MiniBaschet, în prima grupă valorică.

Sportivele pregătite de soţii Liviu şi Daniela Manea au susţinut opt meciuri, înregistrând şapte victorii şi o singură înfrângere, cu scorul de 22-21, în disputa cu echipa de pe primul loc ABC Leii Bucureşti.

„Este un rezultat bun pentru fete. Jumătate din componentele lotui au mai evoluat şi la U13 şi s-a văzut că au crescut în valoare. La U13 s-au clasat pe locul 9, fiind aproape să intre la turneul final.  Din toamnă, urmează să înscriu aceste fetele la U13.  Acum, la Costineşti au fost 36 de echipe feminine la Minibaschet, la băieţi au fost peste 100. Ne-au premiat cu medalii şi diplome”, a declarat pentru Media 10 antrenorul Liviu Manea.

Acesta îşi aminteşte că au trecut ceva ani de când o echipă feminină de la CSS Craiova a luat locul doi naţional, fiind vorba despre generaţia fiicei sale Andra, născută în 1995.  

Lotul formaţiei CSS Craiova a fost format din jucătoarele: Denisa Angelescu, Ştefania Chesnoiu, Maria Waik, Ioana Vasilca, Karina Tudor, Anisia Tica, Andreea Iordache, Ana Maria Roşu, Alexandra Constantinescu, Maria Kindris şi Ana Maria Fieraru.

Această echipă a fost în urmă cu doi ani aproape să urce pe podium la Babybaschet, ocupând locul 4 la competiţia găzduită atunci de Mangalia.

Anul acesta, echipa de Babybaschet de la CSS Craiova s-a clasat pe locul opt la Costineşti. Din lot au făcut parte sportivele: Cecilia Bărăitaru, Andreea Bitoleanu, Ioana Cirtina, Daria Chelu, Daria Chiriţă, Dalma Ghionea, Teodora Iacob, Maria Kindris, Maria Mirea, Ariana Oprănescu, Briana Oprănescu, Karmina Surugiu şi Gufran Salaheldin.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Cum prevenim și tratăm arsurile solare – conf.univ. dr. Virgil Pătrașcu, șeful Clinicii de Dermatologie, SJU Craiova

Next Post

Începe admiterea la Universitatea din Craiova

Related Posts
Verified by MonsterInsights