Studenții craioveni au cucerit podiumul în capitala Moldovei

Trupa de dans Freaks Crew, reprezentantă Casei de Cultură a Studenților din Craiova, a participat la Festivalul Național de Dans „Iași dansează!”, în perioada 15-17 iunie și a făcut performanță. 

Dansatorii craioveni au reușit să convingă juriul că merită să urce pe cele mai înalte trepte ale podiumului, obținând două medalii de aur (secțiunea street dance – grup; secțiunea dans modern – formație), două medalii de argint (secțiunile open și dans modern) și trei medalii de bronz (secțiunile contemporan, open și dans modern).

Premiile vin la trei săptămâni după ce Freaks a obținut un alt succes, de această dată la Festivalul Național de Dans „Everybody Dance with us!” de la Ploiești. Medaliile de aur și argint, dar și  premiul de originalitate au ajuns în vitrină craiovenilor, iar pentru al doilea an consecutiv au primit premiul pentru cel mai bun dansator al competiției, obținut anul acesta de Sorin Gogosoiu.

Freaks Crew, trupa Cercului de dans al Casei de Cultură a Studenților din Craiova, continuă antrenamentele, urmând să reprezinte Cetatea Băniei la Festivalul Național de Dans “Sibiu Dans Festival” ce se va desfășura în luna august.

Total
37
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Pulvinar Semper Nec Libero Enim Pede Nascetur Massa

Next Post

Peste 4.500 de elevi doljeni au susținut examenul la matematică. Cum au fost subiectele

Related Posts