Studenții craioveni au cucerit podiumul în capitala Moldovei

Trupa de dans Freaks Crew, reprezentantă Casei de Cultură a Studenților din Craiova, a participat la Festivalul Național de Dans „Iași dansează!”, în perioada 15-17 iunie și a făcut performanță. 

Dansatorii craioveni au reușit să convingă juriul că merită să urce pe cele mai înalte trepte ale podiumului, obținând două medalii de aur (secțiunea street dance – grup; secțiunea dans modern – formație), două medalii de argint (secțiunile open și dans modern) și trei medalii de bronz (secțiunile contemporan, open și dans modern).

Premiile vin la trei săptămâni după ce Freaks a obținut un alt succes, de această dată la Festivalul Național de Dans „Everybody Dance with us!” de la Ploiești. Medaliile de aur și argint, dar și  premiul de originalitate au ajuns în vitrină craiovenilor, iar pentru al doilea an consecutiv au primit premiul pentru cel mai bun dansator al competiției, obținut anul acesta de Sorin Gogosoiu.

See Also

Freaks Crew, trupa Cercului de dans al Casei de Cultură a Studenților din Craiova, continuă antrenamentele, urmând să reprezinte Cetatea Băniei la Festivalul Național de Dans „Sibiu Dans Festival” ce se va desfășura în luna august.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

COPYRIGHT 2021 Creat de WEB GRYG DESIGN. Toate drepturile rezervate.

Scroll To Top