Zilele porților deschise la Universitatea din Craiova

Cele 12 facultăţi ale Universităţii din Craiova îşi vor prezenta oferta educaţională pentru anul universitar 2019-2020, la Zilele porţilor deschise, în perioada 5-6 iunie 2019, în clădirea centrală (A.I.Cuza, nr. 13).

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc miercuri, 5 iunie, de la ora 10

Viitorii studenţi vor primi informații despre cifrele de şcolarizare de anul acesta (locuri buget+taxă, ZI/ID/FR), despre metodologia de admitere (examen/concurs de dosare, criterii de departajare), vor primi detalii cu privire la probele de concurs pentru specializările facultăţilor care organizează admitere pe bază de examen (tematică/bibliografie), dar și detalii cu privire la disciplinele studiate.

Pe lângă acestea, cum studenția înseamnă multe alte aspecte, cu implicații dintre cele mai importante, vizitatorii vor afla informaţii şi despre oportunitățile post-absolvire pe care le pot avea absolvenţii UCV, despre continuarea studiilor, angajare, despre servicii, activități, proiecte organizate de UCV și destinate viitorilor studenți, despre parteneriatele cu universităţi din străinătate, despre baza materială a facultății alese/UCV/INCESA şi despre condițiile de cazare și masă în campusurile UCV şi, bineînţeles, despre stagii de practică/internshipuri.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Post

Sezon de vis pentru portarul craiovean Diana Ciucă: „Nu îmi venea să cred că sunt campioană!”

Next Post

Expoziției de pictură. „Lumina Craiovei de … odinioară”

Related Posts
Verified by MonsterInsights