Studenții craioveni ne reprezintă la concursul profesional-ştiinţific şi sportiv AGRONOMIADA,

O delegație a Universității din Craiova alcătuită din studenți de la Facultatea de Horticultură și Facultatea de Agronomie va participa, în perioada 9-12 mai 2019, la a XXXI-a ediție a Concursului profesional-ştiinţific şi sportiv AGRONOMIADA, organizată în acest an la U.S.A.M.V.B Timişoara

Competiţie de tradiţie a studenţilor din universităţile agronomice din ţară, ce datează încă din anii ’70, AGRONOMIADA este un concurs studenţesc organizat la nivel naţional, menit să asigure consolidarea legăturilor de colaborare şi prietenie dintre studenţii U.S.A.M.V.B Timişoara şi cei ai universităţilor similare din ţară, pentru promovarea ideii de performanţă, stimularea studiului şi a calităţilor sportive în rândul studenţilor.

Agronomiada se desfăşoară prin rotaţie, într-unul din cele cinci centre universitare de învăţământ agronomic – Bucureşti, Iaşi, Cluj, Timişoara şi Craiova. începând cu ediţia 2014, care a avut loc la Iaşi, s-au alăturat şi studenţii Universităţii Agrare de Stat a Moldovei.

Desfăşurat sub semnul Preşedinţiei Uniunii Europene deţinute de România, concursul profesional-ştiinţific şi sportiv AGRONOMIADA este organizat în acest an la Timişoara, în perioada 9-12 mai 2019. La această ediţie sunt propuse 21 discipline profesionale şi 4 competiţii sportive.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Theodor Matican, lecţia despre ambiţie şi pasiune. Când sportul este mai presus de dizabilitate

Next Post

Elevii sunt așteptați la Târgul Ofertelor Educaționale. Tu în ce liceu vrei să studiezi?

Related Posts
Verified by MonsterInsights