Studenții craioveni ne reprezintă la concursul profesional-ştiinţific şi sportiv AGRONOMIADA,

O delegație a Universității din Craiova alcătuită din studenți de la Facultatea de Horticultură și Facultatea de Agronomie va participa, în perioada 9-12 mai 2019, la a XXXI-a ediție a Concursului profesional-ştiinţific şi sportiv AGRONOMIADA, organizată în acest an la U.S.A.M.V.B Timişoara

Competiţie de tradiţie a studenţilor din universităţile agronomice din ţară, ce datează încă din anii ’70, AGRONOMIADA este un concurs studenţesc organizat la nivel naţional, menit să asigure consolidarea legăturilor de colaborare şi prietenie dintre studenţii U.S.A.M.V.B Timişoara şi cei ai universităţilor similare din ţară, pentru promovarea ideii de performanţă, stimularea studiului şi a calităţilor sportive în rândul studenţilor.

Agronomiada se desfăşoară prin rotaţie, într-unul din cele cinci centre universitare de învăţământ agronomic – Bucureşti, Iaşi, Cluj, Timişoara şi Craiova. începând cu ediţia 2014, care a avut loc la Iaşi, s-au alăturat şi studenţii Universităţii Agrare de Stat a Moldovei.

See Also

Desfăşurat sub semnul Preşedinţiei Uniunii Europene deţinute de România, concursul profesional-ştiinţific şi sportiv AGRONOMIADA este organizat în acest an la Timişoara, în perioada 9-12 mai 2019. La această ediţie sunt propuse 21 discipline profesionale şi 4 competiţii sportive.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

COPYRIGHT 2021 Creat de WEB GRYG DESIGN. Toate drepturile rezervate.

Scroll To Top