Titlu de excelență pentru unitățile de învățământ profesional și tehnic

Inspectoratul Școlar Județean Dolj demarează etapa 2019 a campaniei TITLUL DE EXCELENȚĂ, adresată tuturor unităților de învățământ profesional și tehnic. În perioada 14 -22 martie 2019, unitățile de învățământ profesional și tehnic se pot înscrie voluntar pentru acordarea TITLULUI DE EXCELENȚĂ, completând un formular on-line, accesând link-ul  https://goo.gl/forms/B0xwd3zWdn08srUG2.

TITLUL DE EXCELENŢĂ 2018-2019 este un certificat și un proces ca parte a procesului de asigurare a calității formării profesionale.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj este inițiator al etapei a II-a a Campaniei TITLU DE EXCELENȚĂ în cadrul proiectului Learning by doing, în care parteneri naționali sunt Centrul Național de Dezvoltare a Învățământului Profesional și Tehnic (CNDIPT) și Camera de Comerț și Industrie Hunedoara. În această activitate, ISJ Dolj va avea ca partener Comitetul Local de Dezvoltare a Parteneriatului Social Pentru Formare Profesională Dolj – CLDPS.

Acțiunea se înscrie în campania de promovare a învățământului profesional și tehnic la nivel județean, aducând în prim plan acest segment important al învățământului și  contribuind  la îmbunătățirea imaginii prin evidențierea activităților desfășurate în  aceste școli.

În perioada 1-30 mai 2019,  au loc festivitățile de decernare a premiilor.

Distincţia acordată unităţilor şcolare reprezintă un semn al recunoaşterii de către autorităţile locale/judeţene/regionale şi validării de către mediul economic a bunelor practici în dezvoltarea şi promovarea unor oferte de formare profesională iniţială, corelate cu nevoile angajatorilor, ancorate în aspiraţiile beneficiarilor şi conforme cu priorităţile strategice de dezvoltare socio-economică a regiunii.

Recunoaşterea rezultatelor şcolilor participante este realizată în cadrul reglementat şi legiferat al Metodologiei privind monitorizarea PAS-Plan de Acţiune al Şcolii.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Promovarea valorilor voluntariatului către tinerii din Craiova

Next Post

Cum găsim bona potrivită: Bebeti – prima agenție de plasare și recrutate de bone și menajere, din Craiova

Related Posts
Verified by MonsterInsights