În luna MARTIE, luna femeii, Harmony Wellness Center oferă Pachete cadou YOGA și NUTRIȚIE

Femeia oferă cel mai de preț dar: VIAȚA!  Martie este luna îm care celebrăm femeile. Le mulțumim că există, că zilnic prin ele viața continuă. Nimic nu este mai frumos decât o femeie liniștită, o femeie care trăiește în armonie cu ea însăși, cu familia și cu cei din jurul său. Pentru asta are nevoie de susținere, relaxare, momente doate pentru ea. În luna femeii, Harmony Wellness Center (HWC) Craiova a pregătit un cadou care contează. Achiziționează pentru mama, soția, iubita, sora, prietena, colega ta unul dintre pachetele cadou oferite de HWC – singurul centru de yoga și nutriție din Craiova. 

♦ Îți punem la dispoziție:

YOGA
– Cadou clase de Yoga 
– Voucher cadou „Sănătate și echilibru interior”
Într-o societate „colorată” excesiv cu socializare virtuală, marketing și focus asupra lucrurilor materiale, Yoga este o oază de dezvoltare prin autocunoaștere, pace, sinceritate, imaginație, empatie, recunoștință. 
NUTRIȚIE
– Consiliere/ Consultație Nutriție
– Dietă personalizată
– Program „Slăbește sănătos”
♦ Dr. Mihaela Roșianu, coordonatorul Harmony Wellness Center (HWC) Craiova, medic specialist de medicină generală și tehnician în nutriție. Totodată, este formator autorizat și instructor YOGA acreditat de YOGA Alliance Internațional SUA.
Pentru detalii apelați la:
Telefon: 0775 342 059
Sau pe pagina de Facebook: Harmony Wellness Center

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Post

Află la ce specializări te poți înscrie la Liceul „Matei Basarab”, din Craiova. Postliceală, școală de maiștri, liceu, școală profesională

Next Post

Scriitorul Cristian Tiberiu Popescu despre „Procesul templierilor”, la Biblioteca Județeană Craiova

Related Posts
Verified by MonsterInsights