Cum se desfășoară etapa județeană a olimpiadei de limba engleză, în Dolj

Etapa județeană a olimpiadei de limba engleză, nivel gimnazial și liceal, proba scrisă, se va desfășura, sâmbătă, 9 martie 2019, începând cu ora 09:00, la Liceul „Traian Vuia”, din Craiova. Listele cu repartizarea pe săli a elevilor participanți se găsesc pe site-ul www,blog.apleo.ro.

Elevii trebuie să se prezinte la unitatea de învățământ, la ora 08.15. Accesul în săli este permis până la ora 08:30, pe baza carnetului de elev sau a cărții de identitate.
Conform Regulamentului privind organizarea se califică pentru etapa a doua de selecție, respectiv proba orală, elevii care obțin cel puțin 95 de puncte la proba scrisă. Fiecare unitate de învățământ va trimite până miercuri, 6 martie 2019, tabelul cu propunerile pentru profesori evaluatori, în format electronic și letric, la adresa de mail daniel.leotescu@isjdolj.ro. Profesorii evaluatori selectați se vor prezenta la ora 14.30, la Liceul „Traian Vuia”, din Craiova.

Rezultatele inițiale se vor afișate în cursul aceleași zile, la avizierul Liceului ,,Traian Vuia”, Craiova și pe site-ul www.blog,apleo.ro

Depunerea contestațiilor se va face luni, 11 martie 2019, la secretariatul Liceului ,,Traian Vuia” din Craiova, în intervalul orar 11.00 – 15.00.

Rezultatele după contestații se vor afișa în maximum 24 de ore de la încheierea perioadei de depunere a contestațiilor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Donec Cras Ut Eget Justo Nec Semper Sapien Viverra Ante

Next Post

Ce alimente este bine să consumăm – sfatul specialistului în nutriție

Related Posts
Verified by MonsterInsights