#BioMentalitate – Veli Kılıç, Turcia: „Nourish BioMarket este un magazin cu mâncare sănătoasă pe care îl recomand”

Campania #BioMentalitate susținută de Nourish BioMarket Craiova continuă cu povestea unui tânăr a cărui poveste vine din Turcia. Veli Kılıç recomandă oamenilor să aleagă alimentația bio pentru că este o alegere sănătosă. Veli consumă produse bio de la magazinul Nourish BioMarket Craiova și se declară foarte mulțumit.

Veli Kılıç a venit în Craiova să urmeze cursurile facultății de Medicină și Farmacie. Veli cosideră că sănătatea depinde în cea mai mare parte de alimentația pe care o alegem zilnic. Tânărul provine dintr-o țară în care bucătăria este considerată o fuziune rafinată a bucătăriilor din Asia Centrală, Orientul Mijlociu și cele din Balcani. Pe coastele Mării Negre se consumă mult pește și porumb datorită influențelor slave și balcanice. Veli spune că încă de mic a fost obișnuit să mănânce cât mai sănătos și mai ales produse bio.

„Noi preferăm să mâncarea bio, mâncarea sănătoasă preparată în casă și mai puțin mâncarea fast-food. Cred că este important să mâncăm cât mai natural, alimente pe care le vedem cum cresc. Din păcate, mulți oameni preferă alimentele bogate în grăsimi, total nesănătoase. Produsele bio înseamnă sănătate”.

România a împrumutat multe rețete tradiționale turcești,  dar acestea au fost puțin modificate conform preferințelor românilor, spune Veli, care consideră obiceiurile alimentare ale românilor nu tocmai sănătoase. De când trăiește în Craiova, Veli Kılıç a ales să consume produse bio, cât mai sănătoase. Magazinul de unde face mereu cumpărături este magazinul de produse bio – Nourish Bio Market Craiova, pe care îl recomandă cu încredere tuturor.

„Am consumat până acum produse de la magazinul Nourish BioMarket și am fost foarte mulțumit. Recomand oamenilor să aleagă alimentația bio pentru că ajută foarte mult sănătatea. Alimentele bio scad colesterolul, aduc la normal nivelul de acizi grași. Alimentația bio previne bolile inimii, reduce trigliceridele. Nourish BioMarket este un magazin cu mâncare sănătoasă”, conchide Veli Kılıç.

Pentru detalii legate de produsele Nourish BioMarket Craiova sună aici:

0744 532 525

 Tineri de pe tot Globul au acceptat provocarea Nourish BioMarket și vorbeasc despre beneficiile alimentației bio, își împărtășească impresiile adunate după ce au consumat alimente eco și ne spun de ce au ales să aibă o #BioMentalitate.

Despre proiectul BioMentalitate susținut de Nourish BioMarket Craiova

Pe parcursul campaniei magazinul de produse bio Nourish BioMarket Craiova ne arată cum se mănâncă în alte țări. Străinii veniți în Craiova să studieze sau să dezvolte afaceri vorbesc în cadrul campaniei despre cum se mânâncă în țara din care provin, cât de apreciate sunt produsele bio, de ce au ales ei să consume alimente bio. Unii au fost educați de mici asupra alimentației sănătoase, alții au ajuns să consume produse bio după ce au aflat câte beneficii aduc sănătății. De la toți avem ce să învățăm! 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Post

Elevii craioveni vă invită să donați cărți la Târgul Gaudeamus, pentru dotarea unei biblioteci din mediul rural

Next Post

Andra-Maria Ion, președintele Consiliului Județean al Elevilor Dolj: „Decidenții trebuie să se aplece realmente asupra problemelor cu care se confruntă elevii‭”

Related Posts
Verified by MonsterInsights