Tinerețe fără bătrânețe – 2 ani de Focus Fitness & Beauty Craiova

Energie. Entuziasm. O echipă de sportivi, antrenori, dar și specialiști în cosmetică și frumusețe. Sute de clienți mai frumoși, mai  sănătoși. O poveste despre tinerețe fără bătrânețe. Astăzi se sărbătoresc doi an de Focus Fitness & Beauty Craiova.

O echipă de antrenori cu rezultate remarcabile la competiții internaționale ajută de doi ani craiovenii să ajungă la silueta visată, să aibă un stil de viață sănătos, să își mențină starea de sănătate și frumusețea.

Centrul oferă în același loc servicii de fitness, aerobic, tratamente de înfrumusetare și masaje de relaxare. La ceas aniversar, echipa care pune focus pe fiecare client ce își dorește să ajungă la cea mai bună formă a sa. Astăzi are loc un eveniment de excepție, dar sunt organizate și multe concursuri.

Niciodată nu e prea târziu să înveți cât de important este să ai grijă de tine, de corpul, sănătatea și imaginea ta.  Și cum o poți face acest lucru mai bine dacă nu susținut și încurajat de specialiști în domeniu. Situat la ultimul etaj al cădirii Mercur, Centrul Focus Fitness & Beauty a adunat sub același nume mai mulți profesioniști: antrenori, dar și specialiști în îngrijire personală, cosmetică.

„Centrul Focus Fitness & Beauty îmbină exercițiile fizice care mențin sau creează tonusul muscular, cu servicii de beauty care întineresc pielea îi oferă strălucire, totul pentru un corp mai sănătos. Pentru cei care trăiesc dinamic, dar și pentru cei care  simt nevoia de relaxare înfrumusețare”, spun reprezentanții centrului.

La Focus faci sport la înălțime și te bucuri de o terasă panormică ce te face să scapi măcar pentru o oră de gândurile care te apasă. De la etajul cinci prin geamurile mari poți să te delectezi cu imaginea centrului Craiovei de sus în timp ce faci o jumătate de oră de bandă. 

Focus Fitness & Beauty este dotat cu aparatură revolutionară TEHNOGYM (lider mondial în producția de echipament fitness), de ultimă generație, unice în zona Olteniei, dar și aparatura exclusiv Technogym –  lider mondial în producția de echipamente fitness, sponsor al Jocurilor Olimpice.

Nu lipsesc nici clasele de aerobic

Alături de alimentația sănătoasă, exercițiile fizice sunt cheia reușitei oricărei diete de slăbire sănătoase. Cunoscut și sub denumirea de exerciții cardio, aerobicul este unul dintre cele mai solicitante sporturi, pentru că presupune un efort fizic intens și susținut.

Elena Firănescu este antrenor Aerobic și Fitness la Focus Fitness.

Clase aerobic sunt grupate în: Circuit training, Wieght Training, Steel Combat, Hiit.

Ceea ce Elena ne învață este că ideea de baza a exercițiilor de aerobic se concentrează pe modul în care mușchii și organismul primesc doză optimă de oxigen, astfel încât să o poată transformă în energie și hrană pentru celule.

La Focuss Fitness găsești și clase de Rebound, Bosu, Pilates, Functional Training, Circuit Training, HIIT, Weight Training, Steel Combat, KickBoxing.

Echipa de antrenori a obținut în cei doi ani rezultate remarcabile alături de cei care au ales să trăiască sănătos, să scape de kilogramele în plus, să aibă un corp tonifiat.

Romulus Iovan este instructor de fitness și culturism din 2005

Practică sportul de la 16 ani. A făcut din sport un mod de viață și alăturii de clienții săi se bucură de rezultate care ar încuraja pe oricine. A practicat boxul 4 ani, iar în 2018 a urmat cursurile de specializare, acreditate de International Federation of Bodybuilding. Acum face performanță alături de clienții săi.

Pentru antrenorul Andrei Bivolian sportul înseamnă mobilitate, flexibilitate și sănătate.

Andrei s-a născut să facă mișcare și îi inspiră și motivează și pe clineții Focuss să includă sportul în viața lor. Se antreneaza de la vârsta de trei ani. A făcut performanță în gimnastică, atletism, arte martiale, fitness, dans si parkour.

Practică parasutism, snowboarding, înot, catarari. Andrei se axează pe antrenamente de tip: circuit, funcționale și plyometrics.

Bogdan Stanciu este un alt antrenor de excepție din echipa Focus Fitness.  Face de 13 ani de Fitness 
de doi ani StrongMan. Are la activ  4 ani de competiții PowerLifting.

 

Bogdan a câștigat numeroase concursuri și competiții printre care:

Pronutrition Grandprix 2016 -Locul II
Cupa Triumf Moinesti 2016 – Locul I
Codlea Power Cup 2016 – Locul II
Cupa Triumf 2017 – Locul I
Strongman Carei 2017-Locul VIII
Cupa Hercules 2017-Locul I
Strongman Carei 2018-locul XI
Cupa Hercules 2017-Locul I

Sport și frumusețe sunt cele două element pe care reprezentanții Centrului Focus Fitness & Beauty mizează. Într-o lume în care imaginea contează tot mai mult, e bine să ținem cont de recomandările specialiștilor și să lucrăm pentru a avea imaginea dorită și starea de bine a organismului în centre specializate.

„Ne dorim să îmbunătățim constant sănătatea și starea de bine a clienților îmbinând exercițiile fizice care mențin sau crează tonusul muscular cu servicii de beauty care întineresc pielea și îi oferă strălucire, totul pentru un corp mai sănătos și mai rezistent. Muncim pentru asta zilnic, iar rezultatele obținute alături de cei care ne-au trecut pragul în cei doi ani ne încurajează foarte tare”, spun reprezentanții centrului.

Cabinetele de înfrumusețare sunt dotate cu aparate de ultimă generație, aparate care sunt mânuite de specialiști.

 

În cadrul centrului de beauty puteți să vă răsfățați cu tratamente care  oferă tinerețe fără bătrânețe.

  • Tratamente faciale cu oxigen baric pulsat
  • Tratamente faciale clasice
  • Epilare definitivă cu laser
  • Masaje de relaxare
  • Ședințe de bronzat

Tratamente de remodelare corporală bazată pe:

⇔ criolipoliză, cavitație, vacuum, radiofrecvență, electrostimulare, deranaj limfatic, masaj anticelulitic.

În saloanele unde se găsește gama Premium de aparte  Roxana Dimieru este cea care ajută clienții să scape de poziția încordată a mușchilor, de starea de stres. Prin masaj Roxana transformă elimună în doar câteva minute urmele lăsate de o zi stresantă petrecută la serviciu.

Vă puteți bucura și de:

⇔ masaj de relaxare, masaj relaxo-terapeutic, masaj terapeutic, masaj anticelulitic, reflexoterapeutic.

Focus Fitness&Beauty sărbătorește doi ani printr-un  show creat de Lady With the Sax Doina Spătaru. Clienții se pot bucura de reduceri , dar și de concursuri cu numeroase premii. Iar de la ora 17:00 începe PARTY la sediul din clădirea magazinului Mercur.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Olimpiada de limba și literatura română, în Dolj – Modele de subiecte

Next Post

Evaluarea activității și performanței cadrelor didactie, fișa și criteriile

Related Posts
Verified by MonsterInsights