Cum se va desfășura olimpiada de limba engleză, în Dolj

Etapa locala a olimpiadei de limba engleza, nivel gimnazial (clasele VII-VIII) și liceal (clasele IX-XII, secțiunea A și B), se va desfășura sâmbătă, 19 ianuarie 2019, începând cu ora 9:00, în mai multe centre cărora le sunt arondate următoarele unități de învățământ: 

În toate centrele olimpiada va începe la ora 9.00. Elevii se vor prezenta la centrul unde se desfășoară proba, la ora 08.15, accesul în săli fiind permis până la ora 08.30.

În organizarea și desfășurarea olimpiadei, centrele de desfășurare a probei vor respecta Metodologia – cadru de organizare și desfășurare a competițiilor școlare, aprobata prin O.M.E.N.nr. 4203/2018. De asemenea, Comisia de organizare de la nivelul centrului va urma pașii prevăzuți în Procedura Operațională privind desfășurarea etapei locale a olimpiadelor școlare.

Toate lucrările se vor corecta la Centrul de Evaluare Școala Gimnazială „Nicoale Romanescu”, Craiova.

Coordonatorul centrului de desfășurare a probei va transporta plicurile sigilate cu lucrări la Centrul de evaluare în cel mai scurt timp și în condiții de maximă siguranță. Lucrările NU SE VOR NUMEROTA la centrele de desfășurare. 

Fiecare unitate de învățâmant va trimite până joi, 17 ianuarie 2019, tabelul cu propunerile pentru profesori evaluatori, în format electronic și letric la adresa de mail: daniel.leotescu@isjdolj.ro.

Profesorii evaluatori selectați trebuie să se prezinte la ora 15:00, la Școala Gimnazială „Nicoale Romanescu”.

Rezultatele se vor afișa la avizierul centrului de corectare și online, pe site-ul școlii: www.scoalaroamescu.ro și la adresa www.blog.apelo.ro.

Contestațiile se vor depune la centrul unde s-a desfășurat proba, iar rezultatele după contestații vor fi afișate la vizierul centrului de corectare și online, la adresa  www.blog.apelo.ro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Post

Sindicatele din educație atrag atenția asupra nerespectării acordului privind salariile

Next Post

Subiecte Evaluare Națională pentru elevii de clasa a II-a. Cum trebuie susținuți copiii?

Related Posts
Verified by MonsterInsights