Dr. Mihaela Vladu, medic primar diabet și boli de nutriție: „Fiecare dintre noi ar trebui să consume apă alcalină ionizată”

Românii sunt „campionii” Europei la multe dintre bolile grave. Ocupăm locurile fruntașe când vine vorba de afecțiunile grave: cancer, diabet, boli de inimă, TBC, hepatită. 130 de români mor zilnic din cauza cancerului. Stilul de viață nesănătos, lipsa prevenției, accesul limitat la servicii medicale de calitate sunt cazuele acestor statisici îngrijorătoare. Suntem ceea ce introducem în organismul nostru. Apa pe care o consumăm este extrem de importantă pentru organism. Fără apă nu există viață! Cantitatea apei consumate este la fel de importantă că și calitatea apei! Apa alcalină ionizată aduce extrem de multe beneficii organismului.

⇔ Dr. Mihaela Vladu, medic primar diabet și boli de nutriție, șefa Secției de Endocrinologie şi Diabet, din cadrul Spitalul „Filantropia” Craiova vorbește despre importanța apei în organism, despre beneficiile pe care apa alcalină ionizată produsă de ionizatorul PH WATER le are asupra organismului și rezultatele pe care le-au avut pacienții prin schimbarea stilului de viață și consumarea apei de calitate. 

FOTO: PUNKTMEDIA

 

Cât de importantă este apa pentru sănătatea organismului?

Dr. Mihaela Vladu: Un stil de viață sănătos presupune pe lângă combaterea sedentarismului și o alimentație sănătoasă, un aport caloric cantitativ și calitativ corespunzător, dar și o hidratare corectă. Apa este constituentul principal al organismului uman, noi suntem 80% apă. Apa intră în costituția sângelui, a limfei, a lichidelor intraarticulare, a sucurilor gastice. Ar trebui să consumăm minim 2-3 litri de apă pe zi. Este importantă să știm și ce fel de apă să consumăm.

De ce apa alcalină?

Dr. Mihaela Vladu: Organismul uman are un PH al sângelui de 7, 35 – 7, 45, practic un PH ușor alcalin. PH-ul este responsabil de potențialul ionilor de hidrogen. PH-ul mai mare de 7, PH-ul alcalin, înseamnă că avem în organism o concetrație mai mare a ionilor hidroxil. Apa alcalină presupune un PH peste 7 ceea ce ajută la menționerea PH-ului alcalin. Așa cum spuneam, sângele uman are un PH ușor alcalin. În condițiile în care noi avem atâtea condiții de acidifiere a organismului, apa alcalină  este binevenită pentru că organismul luptă să mențină un PH normal, iar în condițiile în care este un PH acid mencanismele compensatoare interioare intervin și automat anumite structuri ale organismului pot suferi pentru că ele sunt private de anumiți constituenți pe care sângele le cere. Din această cauză sunt oameni care se plâng de dureri osoase, de probleme cu dantura. Dacă noi am consuma apă alcalină organismul nu ar mai lăsa aceste structuri fără elemente și starea de sănătatea ar putea fi influențată în bine.

Consumatorii nu fac diferență între apa alcalină ionizată și apa de la robinet sau din comerț, organismul resimte însă aceste diferențe. Apa produsă de ionizatorul PH WATER este apă alcalină și ionizată. Cât de important este acest aspect?

Dr. Mihaela Vladu: Este foarte bine să consumăm apa alcalină, dar și mai important este să fie ionizată.

De ce?

Dr. Mihaela Vladu: Pentru că în organismul nostru se formează radicalii liberi de oxigen care duc la îmbătrânirea organismului, îmbătrânirea celulară, dar și la apariția unor afecțiuni precum: diabet, dislipidemie, hipertensiune, probleme articulare. Apa ionizată vine și leagă acești radicali liberi de oxigen astfel încât poate să ajute la prevenția anumitor afecțiuni sau la încetinirea progresiei unor afecțiuni deja apărute.

Cum se poate obține apa alcalină ionizată?

Dr. Mihaela Vladu: Avem la dispoziție ionizatorul PH WATER pe care îl putem amplasa la domiciliu sau la birou. Putrem gestion PH-ul aparatului  în funcție de necesităț. Putem regla la aparat un PH de băut între 8,5 și 9,5, un PH peste 11 atunci când avem nevoie să detoxifiem anumite alimente, PH acid atunci când avem nevoie să dezinfectăm, PH de frumuseșe între 4,5 și 5,5.

Context. Statistici

⇔ Numărul pacienților crește de la an la an. În cazul bolilor de nutriţie şi de metabolism, creșterea medie este de 43% pe deceniu, pentru bolile aparatului circulator – 29%, tumori – 29% și tulburări mentale – 24%. 40% din populaţia României suferă de hipertensiune arterială, iar o mare parte dintre bolnavi nici nu ştiu că au această problemă.

⇔ 60% dintre decesele din România au drept cauză boli cardiovasculare, iar incidenţa acestor boli a crescut în ultimii 10-15 ani, avertizează cardiologii.

⇔ Aceste statistici explică şi de ce românii au cea mai scăzută speranţă de viaţă din Uniunea Europeană. Speranţa de viaţă a românilor este cea mai redusă din ţările UE. 

 

Cum poate influența apa alcalină ionizată aciditatea din organism?

Dr. Mihaela Vladu: Alimentația nesănătoasă, bogată în grăsimi saturate, în dulciuri, modalitatea de preparate a alimentelor, mai ales prăjirea, stresul, sedentarismul, poluarea, toți acești factori determină apariția radicalilor liberi de oxigen, deci un potențial oxidant al organismului. În același timp, ei induc un PH acid al organismului care poate provoca afecțiuni grave, mă refer aici, la afecțiunile neoplazice. Este foarte important de știut că celulele canceroase se multiplică atunci când au un PH acid, în condiții anaerobe. Apa alcalină ionizată furnizează mai mult oxigen celulelor astfel încât mediul aerob nu poate să fie propice pentru dezvoltarea afecțiunilor cancerigene. În lipsa acesteia, PH-ul anaerob este un mediu prielnic favorabil dezvoltării celulelor neoplazice.

Apa alcalină ionizată nu este indicată doar pacienților. Fiecare dintre noi ar trebui să consume această apă în scop preventiv. Potențialul antioxidant din corp este direct proproțional cu starea de sănătate a organismului. Cu cât avem un  potențial antioxidant crescut cu atât putem să ne ferim de boli, de îmbătrânirea celulară. La pacienții care deja au dezvoltat o patologie încercăm să reducem progresia bolii și rata apariției complicațiilor.

Sunt pacienți pe care îi aveți în îngrijire care au consumat apa alcalină ionizată și au reușit să își țină sub control afecțiunile, să aibă o viață normală?

Dr. Mihaela Vladu: În diabet unul dintre mecanismele de apariție a complicațiilor cronice este formarea radicalilor liberi de oxigen. Noi intervenim cu această apă alcalină ionizată și în acest fel, practic, întrerupem lanțul formării lor legându-i și automat stopăm complicațiile care pot să apară. Apa alcalină ionizată este foarte utilă la pacienții cu arteriopatie diabetică, neuropatie diabetică. Încercăm să prevenim complicațiile complicațiiilor.

Informarea este vitală. Un aparat precum ionizatorul PH WATER montat la domiciliu, la sursa de apă ne poate ajuta să prevenim bolile, să le ținem sub control și să avem un stil de viață sănătos. Este mult mai comod să avem acest aparat decât să alergăm cu bidoanele de apă de la magazine.

În comerț se găsește doar apă alcalină, nu și ionizată.

Pentru mai multe detalii legate de ahiziționarea ionizatorului PH Water puteți apela aici: 

0729 212. 861 SAU 0753. 407.408

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Eget Viverra Pellentesque Nullam Ultricies

Next Post

Burse de studiu în Marea Britanie pentru elevii de clasa a X-a

Related Posts
Verified by MonsterInsights