Vino să te pregătești pentru un 2019 care îți schimba viață – Duminică, în Craiova. Învață de la specialiști!

Începutul noului an este un moment excepțional pentru fiecare de a renaște. Să folosim înțelept energia începutului pentru a ne reinventa și a găși calea cea mai rapidă către fericire. Toate acestea se învață. 
Vino la seminar că să afli care sunt oportunitățile de dezvoltare care te pot susține să ai succes în noul an. Află la timp cum să storci din 2019 tot ce este mai bun și că să-ți accelerezi reușitele!
Oportunitățile de creștere în 2019 sunt atât de extraordinare încât aproape nu o să-ți vină să crezi. Tot ce trebuie să faci este să îți dai un răgaz să le identifici din timp pentru a le valorifica la momentul potrivit! 
Vino să te pregăteșți pentru un 2019 care îți poate schimbă viață.
WORKSHOP 15.12.2018, Harmony Wellness Center Craiova
Oportunitățile de creștere în 2019 sunt multiple și variate și este important să le identifici din timp  pentru a le valorifica! Află care sunt direcțiile de dezvoltare accelerată în noul an și concentrează-te pe ele, pentru a reuși să realizezi în noul an, tot ce nu ai reușit să faci în ultimii 12 ani!
2018 a marcat începutul unui procesul de dezintegrare a structurilor sociale vechi și de naștere a unei noi lumi. Pentru a reuși să te integrezi cu succes în nouă ordine a lumii, este important să înțelegi transformările globale profunde care vor avea loc în toate aspectele vieții că să-ți planifici cu înțelepciune viitorul.
Împuternicește-te să creezi în NOUL AN un NOU EU renăscut! 
Dacă în adâncul sufletului îți doreșți în noul an de exemplu: relații mai bune, un partener de viață, mai mulți bani, sănătate, o carieră de succes, un corp armonios, mai multă cooperare în familie, sau ai un vis pe care vrei să ți-l realizezi, eșți binevenit duminică,16 decembrie, la cursul “Creează cu intenție NOUL EU în 2019” unde vei primi instrumentele necesare pentru a reuși acest lucru. Suntem alături de ține pentru a te motiva și inspiră să devii cea mai bună versiune a ta în noul an.
CE VEI OBȚINE LA ACEST SEMINAR 
  • Îți arătăm cum să alegi calea de evoluție cea mai potrivită pentru ține pentru a avea succes în noul an, țînând cont de TABLOUL LUMII în care o să trăim în 2019. 
  • Îți arătăm cum să beneficiezi de puterea adusă de anul 2019 că să progresezi în plan personal, profesional, financiar, relațional, spiritual; 
  • Vei șți să-ți creezi SCOPURI PUTERNICE adaptate realității din noul an;
  • Vei înțelege cum să foloseșți eficient energia timpului pentru a reuși să-ți împlineșți visele;
  • Vei primi o meditație specială prin care să-ți dezvolți capacitatea de a crea conștient realitatea pe care ți-o doreșți!
REÎMPUTERNICEȘTE-TE!
Cerasella Pere MASTERMIND ASTROLOGY
DETALII EVENIMENT
Dată: duminică, 16.12.2018, orele 10:00 – 16:00
LOCAȚIA: Se va comunica celor care se înscriu.
PREȚ: 150 lei
OFERTA SPECIALĂ: pentru cei care vin însoțiți de o persoană, contribuția lor va fi de 120 Lei de fiecare, dacă se vor înscrie până pe dată de 13.12.2018.
⚜ IMPORTANT!
Participarea la curs se va face doar în urmă înscrierii. Locurile sunt limitate și se vor ocupă în ordinea înscrierii. Pentru înscriere va rugăm să accesați link-ul https://goo.gl/XYA4sJ
METODE DE LUCRU
  • Este un atelier de experimentare care urmărește să inițieze un proces de autocunoaștere și de extindere a conștiinței cu scopul de a conștientiza care este cea mai bună strategie de evoluție în 2019!
  • Pentru a susține acest proces transformator vor fi folosite tehnici:  energetice (respirații purificatoare) care să curețe energiile blocate; intelectuale  (introspecții, evaluări) care să deschidă mintea către noi posibilități; spirituale (meditații ghidate) care să conducă la conștientizări. 
INSTRUMENTELE DE LUCRU CU CARE VEI PLECA ACASĂ
1. Vei șți ce STATEGIE DE EVOLUȚIE să aplici în 2019 că să ai succes în viață personală și profesională; 
2. Vei șți cum să foloseșți energia lui 2019 pentru a-ți stabilești scopuri puternice care să se materializeze accelerat;
3. Vei șți să acționezi la momentul potrivit pentru a beneficia de oportunitățile din noul an.
5. Vei primi o metodă de conectare prin meditație la procesul creației universale;
6. Vei primi teme pentru acasă.
Despre Cerasella Pere
Relația mea cu astrologia este mai veche decât această viață. De aceea, astrologia a fost pentru mine acea dragoste la prima vedere care nu se va sfârși vreodată.
Sunt astrolog intuitiv, speaker și creator de programe de dezvoltare personală pe teme astrologice. Din momentul în care mi-am dat seama pe la începutul anilor 90 că astrologia deține cheile înțelepciunii pe care o căutăm în viață mea, am știut că această este contribuția mea cea mai înalta la evoluția acestei lumi. Am creat programul Mastermind Astrology cu scopul de a reimputernici oamenii să lucreze conștient cu energiile Universului pentru a-și creea viață pe care și-o doresc. 
În consilierea astrologică, în articolele și în atelierele pe care le susțîn, urmăresc să inspir oamenii să-și atingă cel mai înalt potențial evolutiv într-un timp accelerat. Dacă doreșți să aplici în viață ta Înțelepciunea Universului te aștept cu căldură să lucrăm împreună!
SERVICII DE CONSILIERE ASTROLOGICĂ
Misiunea astrologului este să deschidă ușile secrete ale cunoașterii care se află în harta ta și să te ghideze: să iei cele mai bune decizii pentru viață ta; să obții o perspectiva înalta a situației cu care te confrunți; să știi ce direcții de evoluție sunt prioritare pentru ține; să îți clarifice petele oarbe pe care nu le înțelegi; să găsești răspunsuri la întrebările cu care te confrunți. În funcție de schimbările importante prin care treci acum în viață ta, alege sesiunea de consiliere astrologică cea mai potrivită pentru ține acum. Participanții la cursuri beneficiază de 20% discount la prețul standard. Detalii aici:
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Stelele sportului doljean, premiate în cadru festiv. Vezi cine este „sportiva anului”

Next Post

De la cuvânt la argument – studenții provocați la dezbatere și argumentare

Related Posts
Verified by MonsterInsights