Răsfăț în scop caritabil. Vino la Cadouri•Dulciuri•Flori și ajută două familii care au nevoie de un miracol de Crăciun

Se spune că de Crăciun se înfăputuiesc cele mai multe miracole. Împreună putem face miracole pentru două familii greu încercat. Cadouri•Dulciuri•Flori este locul de poveste din Craiova unde vă așteptăm pe 15 Decembrie, începând cu ora 10:00 la o zi de răsfăț în scop caritabil.

⇔Echipa Cadouri•Dulciuri•Flori alături de parteneri cu suflet organizează o zi în care cu toții ne putem bucura de mai multe servicii și produse.Inna Coară, administratorul Cadouri•Dulciuri•Flori și-a pus tot sufeltul în organizarea acestui eveniment care vrea să facă bine. 

„Vrem să venim în ajutorul prietenilor noștri, Sebastian Sabău și a micuței Eva, ale căror povești de viață le veți descoperi mai jos”, soune Inna Coară, administratorul Cadouri•Dulciuri•Flori. 

Pe lângă o cafea bună, vă puteți bucură de :

💄 Un machiaj profesional (stilizarea sprâncenelor și sfaturi de îngrijire a fetei),
💅🏻 O manichiură fără lampa UV
sau
🚗 Chiar puteți opta pentru tratamente dedicate caroseriei mașinii dvs, polishing, curățări și îngrijiri interioare auto

 

 

Seba a fost diagnosticat cu boală leucemie acută cu celule T, o boală care îi macină viața și care aduce suferință în toată familia lui. Tânărul de doar 37 de ani care are acasă un copil și o soție primește acum tratament la Spitalul Fundeni din Bucureşti. Șansa sa la viață depinde însă de un transplant de măduvă, pentru care a fost deja trecut pe lista de aşteptare. Operaţia de transplant de măduvă costă 50.000 de euro, bani pe care familia nu îi are. 

Povestea Evei este la fel de cutremurătoare. Eva Gabriela Popescu a suferit complicaţii neurologice după ce a fost diagnosticată cu sindrom hemolitic uremic în urmă cu aproximativ doi ani. În tot acest timp, părinții s-au luptat să readucă zâmbetul pe chipul Evei. Nu este ușor, dar împreună putem reuși. 


 
⇒ Eva s-a născut sănătoasă cu o dezvoltare normală până la vârsta de un an și zece zile. Totul a început cu o enterocolită, care a fost urmată de complicații. La prima vizită în spital, medicul a observat mici edeme la nivelul ochilor și mâinilor și a recomandat recoltare urgentă a creatininei și ureei. Rezultatele au fost îngrijorătoare și imediat s-a luat decizia de transfer la București, la Spitalul „Marie Curie“ – Secția de Nefrologie.
După ce organismul a contactat bacteria Escherichia coli, a început o adevărată luptă pentru viață. Diagnosticul a fost greu de dus: sindrom hemolitic uremic, encefalopatie severă cu regres neuropsihomotor restant, opistotonus cu arcuire severă greu reductibilă, deficit motor de tip tetraparetic-tetraplegic spastic. Este vorba de o reîntoarcere la vârsta unui bebeluş de câteva luni cu lipsă de înţelegere, de reacţie, dificultate majoră în a înghiţi. Acum merge la recuperare zilnic, face dializă în fiecare noapte. Părinții Evei știu cât de greu este să lupți zi și noapte să îți salvezi copilul. Își doresc să facă fericiți copiii, să le ofere un moment în care să uite de boală, de suferința zilnică. Așa au pus pe picioare proiectul „Eva la film”. 

„Vă așteptăm în număr cât mai mare pentru a beneficia pe loc de serviciile pe care le oferim în ideea de a strânge cât mai multe fonduri pentru a-i ajută pe Sebastian și Eva în lupta cu viață”, adaugă Inna Coară. 

Mai multe detalii aici:

Partenerii acestui Fundraiser:

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Rectorul UCV Cezar Spînu, Doctor Honoris Causa al Universităţii de Stat din Tiraspol

Next Post

Astăzi este Ziua Munților – „Natura a știut să facă și din ciulini o capodoperă”

Related Posts
Verified by MonsterInsights