Alege un cadou care VINDECĂ – Harmony Wellness Craiova, un Moş Crăciun care aduce sănătate

Cauți un cadou inedit fără timp pierdut în magazine? Alege să dăruieşti SĂNĂTATE prin Voucher-ul Cadou oferit de Harmony Wellness Center Craiova.

Harmony Wellness Center Craiova îți pune la dispoziție voucher-ul cadou pentru acces la clasele yoga de grup, clase de privat yoga, dar și la o consultație de nutriție oferită de dr. Mihaela Roșianu.  

Nimic nu e mai  de preț decât SĂNĂTATEA fizică și psihică!

⇔ HWC este singurul centru de nutriție și yoga din Craiova. Un loc unic în Bănie în care toți cei care au probleme de greutate pot găsi sprijinul unui specialist, îndrumare și sfaturi personalizat. Dar şi un loc unde poţi să practici yoga şi să te încarci de energie. 

Harmony Wellness Center Craiova, donație pentru copiii bolnavi de cancer

Beneficiezi de o consultație și donezi 10%. Harmony Wellness Center Craiova se gândește la copilașii care își petrec sărbătorile pe patul de spital. De aceea, în luna decembrie, va dona 10% din toate abonamentele și consultațiile oferit către copiii bolnavi care au nevoie de sprijinul nostru.

Banii vor merge către copiii din secție de Oncopediatrie a Spitalului Județean de Urgență Craiova. Lunar ajung între 35 și 40 de copii la medic care sunt diagnosticați cu cancer. Cele mai frecvente sunt tumorile cerebrale. De multe ori unele dintre medicamentele de care depinde viața acestor copii lipsesc din spital. De aceea, ne dorim să contribuim la evitarea situațiilor în care micuții să rămână fără tratmentul vital.

⇒ CONTACT Harmony Wellness Center:
  • Str. Crisului, nr. 19 (vis a vis de Liceul Petrache Triscu), Craiova
  • 0775 342 059
  • office@hwcenter.ro
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Oferă copilului tău de Moş Crăciun CADOUL care îi schimbă viaţa – Alege cursuri inedite la cel mai bun preţ

Next Post

Daniela Vișoianu, președinte Coaliția pentru Educație – mesaj pentru Media10

Related Posts
Verified by MonsterInsights