Atelier gratuit pentru părinți – Copiii în lumea digitală. Specialiști din țară vin în Craiova

În doar cinci ani, numărul copiilor din România care au cont pe cel puţin o reţea de socializare a crescut de la 25% la 90%. Lumea în care trăiesc copiii de azi este o lume în care adulții fără alfabetizare digitală au un handicap serios în viața profesională. Adaptarea părinților și cadrelor didactice la cerințele digitale este esențială. Unde și cine te poate învăța asta? Specialiștii vin săptămâna viitoare în Craiova.

Gabriela Maalouf ajunge la Craiova, joi, 29 noiembrie, de la ora 17.00 pentru un atelier de educație digitală Smart Parents. Acțiunea este organizată de Social Moms în cadrul proiectului SMART PARENTS – Atelier de parenting – Copiii în lumea digitală. Este o acțiune unică în Bănie. Trebuie să profiți.

⇒ Te poți înscrie aici: https://oran.ge/2vlgP0e.

Intrarea este gratuită și mai sunt câteva locuri disponibile.

„Te așteptăm la Orange Smart Shop din Calea Bucuresti, bl.M8 pentru a afla atât avantajele, cât și dezavantajele tehnologiei, dar mai ales să discutăm despre consumul responsabil al acesteia”, spun organizatorii.

Gabriela Maalouf este primul practician NLP din România care se specializează în programare neurolingvistică pentru copii și părinți, în Marea Britanie. Combinând diverse teorii specifice, a lansat în România teoria Parentingului Personalizat, plecând de la practică și ajungând la teorie.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Post

Cum să crești un copil pregătit pentru viață – curs pentru copii, ASK Education Craiova

Next Post

Viața cu cancer la sân și limfedem – Alexandra Țacu (KinetoPlus), speranța pacientelor din Craiova (VIDEO)

Related Posts
Verified by MonsterInsights