Școala universului – Vino să realizezi într-un an, ce nu ai reușit în ultimii 12. Unic în Craiova

Totul este viu. Vii sunt și gândurile noastre. Universul ne îndeplinește dorințele, iar noi „îl hrănim” cu iubire. Este un schimb de energie pe care dacă învățăm să îl conștientizăm ne schimbă viața în bine, ne face să ne înțelegem, să ne adaptăm și să reacționăm productiv la tot ceea ce ni se întâmplă. Totul este energie. Energia stimulează toate celulele şi organele din corpul nostru. Energiile care controlează funcţionarea corpului, controlează sistemul imunitar, hormonii şi tot ceea ce menţine viaţa. 

Universul ne învață să trăim frumos. Trebuie doar să știm să îl ascultăm. Să ne gâdim la senzația de piele de găină și de frisoane care apar chiar și atunci când suntem sănătoși. Este dovada că suntem coectați la Univers, la energia vibrațională. 

⇔ Harmony Wellness Center Craiova organizează pe 29 noiembrie workshop-ul  „Școala universului& Jupiter în Sagetator 🌀 Gândește ca un maestru”.

*** TEMELE CURSULUI ***

1. Învață să lucrezi cu puterea lui Jupiter pentru a atrage succesul;
2. Aplică energia lui Jupiter în viață ta că să-ți accelerezi evoluția;
3. Care este formulă ta de a atrage norocul;
4. Cele 4 Legăminte ale Maeștrilor.

Workshop-ul este susținut de Cerasella Pere. Cerasella a studiat mai bine de 15 ani medicina energetică. De-a lungul timpului a dobândit formări și specializari în QiGong, Medicina Ayurvedica, Aromaterapie.

A făcut cursuri și stagii de pregătire în India, Italia, Singapore, SUA, alături de maeștrii ai energiei și ai vindecării, dobandind competențele necesare pentru a lucra în domeniul terapiilor alternative. A înființat Institutul Pranic Healing România, ca modalitate de a transmite mai departe valoroasa informație acumulată în domeniul educației și vindecării energetice. Practică astrologia de 14 ani și oferă expertiză să, în consultațiile astrologice, în cursurile de astrologie kabbalistica pe care le preda. 

Cerasella Pere ne învață cum să descoperim modul de gândire al unui maestru, pentru a elimina obstacolele din calea noastră și cum putem beneficia de modul în care astrele lucrează pentru noi. 

⇒„Dacă crezi că nu prea ai avut noroc în ultimii ani și că ai obosit să mai speri în miracole, Jupiter în Săgetător în perioada 8.11.2018 – 2.12.2019, este șansă pe care o aștepți. Marele Benefic al Universului, ne va binecuvanta timp de un an de zile cu multiple conjuncturi norocoase prin care să ne remodelăm destinul. Călătorim acum către o Nouă Lume care va fi reconstruită din temelie și care va impune o REVOLUȚIE în modul de gândire. Jupiter va fi pentru noi în aceste vremuri schimbătoare cel mai bun mentor, care ne va ajută să ne resetam BUSOLA ADEVĂRULUI. și să navigăm cu succes către destinația care ne va împlini misiunea sufletului”, spune Cerasella Pere. 

Dacă ești ajutat de specialiști, poți să realizezezi într-un an, ceea ce nu ai reușit să faci în ultimii 12 ani.  Odată cu intrarea lui Jupiter în Săgetător, va începe un an binecuvântat cu mult noroc, în care vom avea multiple oportunități prin care ne vom putea remodela destinul.Să nu risipim aceste șanse care vin odată la 12 ani! Toți cei care vor să urce pe orbită cea mai fericită a destinului lor, sunt invitați să se îmbarce pe nava marelui benefic Jupiter.

Jupiter în Săgetător este considerat un Moș Crăciun al Universului care va revarsă în perioada 8 noiembrie 2018 – 2 decembrie 2019 din sacul sau de comori, energiile creșterii, a expansiunii, a creativității și a abundenței. Atmosfera socială se va umple în sfârșit cu pozitivitate, optimism, speranța, umor, distracție, generozitate și surprinzător pentru unii, va reveni cheful de a te bucură de viață. 

⇒ De ce este importantă intrarea lui Jupiter în Săgetător

Suntem în plin PROCES DE RECONSTRUCȚIE a vieții pe pământ la nivel global. Pentru a păși cu succes în Noul Pământ care este gata să se nască, este necesară o REVOLUȚIE în modul de gândire al oamenilor. Acest lucru va presupune să ne resetam busola filozofiei noastre de viață (credințele, valorile, idealurile) și să ne reînnoim profund gândirea.

„Darul cel mai prețios pe care-l vei putea primi acum, este prezența alături de ține a lui Jupiter & Profesorul Maeștrilor. El va fi cel mai bun mentor, care îți va arată calea de a accesa PUTEREA GÂNDIRII unui maestru. Înțelepciunea cu care maeștrii obțin succesul, se bazează pe strategia celor 4 legăminte cu care ei își disciplinează gândirea”, explică Cerasella Pere.

Cele patru legăminte ale Maeștrilor reprezintă modelul Managementului Spiritual al Succesului care are la baza Legile și Principiile Universale.  Această strategie atrage natural și în mod înțelept succesul, pentru că atunci când unești potențialul tău creator cu forță de creație a Universului, multiplici nelimitat frontierele tuturor posibilităților.

🕉️ DETALII EVENIMENT

DATA: Joi, 24 noiembrie 2018, ora 15.00- 18.00
LOCUL: Harmony Wellness Center Craiova 
ÎNSCRIERE: vă rugam sa accesati link-ul https://www.hwcenter.ro/contact/
Detalii : tel 0775342059
PRET: 110 lei 

⚜️ IMPORTANT!
• Participarea la curs se va face doar în urma înscrierii. 
• Numar de locuri disponile 12, care se vor completa în ordinea înscrierii.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post
Nourish BioMarket‭ Craiova Produse Bio

Nourish BioMarket‭ ‬– „Pentru că Sănătatea este Bogăție‭”‬- Wealth is Health

Next Post

Viața pe poante – Lucia, balerina Craiovei cu renume MONDIAL(VIDEO)

Related Posts
Verified by MonsterInsights