Curs internațional de educație nonformală, în Craiova. Participare gratuită

Curs de educație nonformală cu participare gratuită, în Craiova. Asociația Română de Teatru Playback desfășoară în perioada iulie 2018 – februarie 2019 proiectul SEEDS FOR FUTURE, finanțat de Uniunea Europeana prin intermediul Programului ERASMUS +.

Dacă ai peste 18 ani, vorbești nivel mediu limba engleză și ești pasionat de educație nonformală, poți participa în perioada 14-24 octombrie la proiectul internațional, desfășurat în Craiova.

♦ Scopul proiectului este acela de a forma un număr de 35 de tineri care să lucreze cu trei metode de educație nonformala (Teatru Playback, Living newspaper, Photovoice) pentru reducerea discriminării tinerilor cu oportunități economice și sociale reduse, din mediul rural.

Dacă ești interesat să lucrezi cu tineri, în mod special cu tineri din mediul rural, acest lucru necesită să fii bine antrenat în a folosi metode de educație enonformală. De ce? Pentru că a lucra cu grupuri de tineri, în mod special cu cei dezavantajați, necesită resurse speciale și o pregătire aparte. În proiectul nostru vei avea posibilitatea să înveți trei metode eficiente și simplu de aplicat cu tinerii și vei învața jocuri și exerciții de intercunoaștere, de motivare a unei echipe, jocuri de competiție și de cooperare, instrumente perfecte de lucru cu tineri, cu atât mai mult cu cât tinerii apain unor comunități dezavantajate. Participarea la acest proiect îți va da posibilitatea să interacționezi cu persoane din alte trei țări și cu experiență lor, să faci schimb de idei și bune practici. După acest proiect vei fi mai deschis, mai flexibil, mai creativ și mai comunicativ”, spune Irina Gruia, coordonator al proiectului.

Proiectul SEEDS FOR FUTURE reunește în Craiova, în perioada 13-24 octombrie, 42 de lucrători de tineret din patru țări: Macedonia nouă participanți, Bulgaria – opt participanți, Turcia – nouă participanți și România -16 participanți.

În urma acestui proiect se dorește inițierea și dezvoltarea unei rețele de networking în mediul virtual de 35 de lucrători de tineret din cinci tări, specializați în implementarea activităților de educație nonformală de incluziunea a tinerilor cu oportunități reduse din mediul rural, pe parcursul a cinci luni.

Înscrierea se face direct la coordonatorul proiectului – psiholog Irina Gruia, tel. 0744994433

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Educație medicală – medici, sociologi, asistenți sociali – împreună pentru femeile bolnave de cancer

Next Post

Toamna un moment bun pentru detox. „Copacii scutură frunzele, noi ne curățăm organismul”

Related Posts
Verified by MonsterInsights